Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedofil hisztéria már...

A pedofil hisztéria már lecsengett?

Figyelt kérdés
Már alig raknak ki pedofiliával kapcsolatos kérdéseket.
máj. 4. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

"Legkevèsbè pedofil homofòb jobber"

Aham. És pedofób búza ballernek lenni mivel jobb?

máj. 4. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem, én még mindig nem kaptam választ a helyi fideszes polgármester, országgyűlési képviselőtől az e-mailre.

Mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek...

emberhez méltó körülmények között nőjenek fel?

minőségi és az életre felkészítő oktatásban részesüljenek?

legyen hova bizalommal fordulniuk, ha abúzus éri őket?

Kussolnak a pedofideszes képviselők még mindig.

máj. 4. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi a meglepő ebben? 2010 óta megszokhattad volna, minden Fidesz botrány után tüntikéznek Ellenzékek utána mintha semmi nem történt volna, élik tovább hétköznapi életüket. Ez "Fidesz pedo botrány" is sokadik sok hűhó semmiért Fidesz botrány volt. :)
máj. 4. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha már a buzulás is szóba került, csak ehhez szólnék hozzá. Én sem támogatom ennek népszerűsítését. Számos országban lecsukják őket sok évre ezzel népszerúsítve ezt az életformát. Én kizárólag a halálbüntetésükkel értek egyet, soha egy homi ne élhessen abban a hitben, hogy ha ezt a szörnyű bűnt elköveti majd az állam etetni fogja, csak így lehet a bűnözés ezen formájának véget vetni.
máj. 4. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez örökre a fideszre és tagjaira égett. Nagyon helyes. Megmondta a minidiktátorotok ne azt nézzétek mit mondok hanem mit teszek.

Mondja a gyerekvédelmet, közbe felmenti a gyerekbántalmazó pedofil segítőt.

máj. 4. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!