Egyetértetek a globális fasisztákkal abban, hogy korunk legègetőbb problèmàja az elembètèqú?
"elembètèqú?"
Nem, az én egyéni véleményem szerint egy másik betűcsoport a legnagyobb problema. Konkrétan az IQ. Akkor is, ha a nagyobb néptömegeket nézzük, akkor is, ha azok vezetőit.
Valahol elindultunk a teljes elhülyülés lejtőjén.
Örülök, hogy már megvénültem, nem igazán szeretném megérni a végkifejletet.
Még mindig nem értem, hogy lehet összemosni az LMBTQ-t a háborúpártisággal és az illegális migránsok támogatásával, akik sorra dúlják fel a nyugati országokat és no go zónákban alakítanak bűnszervezeteket. (Nem a háborús menekültekről vagy a civilizált, békés muszlim állampolgárokról beszélek!)
Az LMBTQ messze nem egy fajsúlyú ezekkel, bár vannak elmebetegek, akik ezt is túlzásba viszik.
"Még mindig nem értem, hogy lehet összemosni az LMBTQ-t a háborúpártisággal és az illegális migránsok támogatásával,"
Mit nem értesz ezen?
Nagy az átfedés azok között, akik a migránsokat támogatják meg, akik lmbtq-t.
Kvázi egy fészekalj, egy halmaz.
Egyik nincs a másik nélkül.Nem kettő probléma, hanem egy.
Nincs olyan, hogy “fehér faj”, ugyanis az ember egy fajba tartozik, származzon bármely kontinensről.
És szomorú, hogy itthon még mindig ezt az elméletet terjesztik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!