Egy sorkatonaság gatyába rázná a mai fiatalokat? A mostani fiúk és férfiak olyannyira gyenge, satnya, elnőiesedett szinten vannak, több energiát fordítanak arra, hogyan álljuk a hajuk, mint a hazaszeretetre és a haza védelmére.
Figyelt kérdés
máj. 4. 08:52
21/25 anonim válasza:
Én híztam vagy tíz kilót, csak sajnos nem izomban. Mondjuk nem is rohamosztagos voltam, hanem lokátoros.
- Gyere egyet!
Ezzel az egyszerű paranccsal voltak "trenírozva" - főleg csak - a képernyőre meredő szemeim a szolgálati időm ~80%-ában.
23/25 anonim válasza:
Igen. Ez a kisebbik érv a sorkatonaság mellett. A nagyobbik, hogy valakinek meg kell védenie a hazát. A NATO nem fogja, aki ebben hisz, az borzasztóan naiv.
24/25 anonim válasza:
A "gyenge-satnya maifiatalokat" éppen az a generáció nevelte ilyenre, aki miután konstatálja saját nevelési módszerének kudarcát, szalad a gyakorira/facebookra/mindenféle forumokra sírni, hogy a "gyenge-satnya maifiatalokon" már csak a sorkatonaság visszaállítása segíthet...
25/25 anonim válasza:
A sorkatonaság sosem volt jó semmire sem, csak egy látszatintézekdés volt mindig is. A besorozott katona meg sem közelíti a hivatásos katonát, golyó fogónak jó, másra nem. Ahhoz meg nem kell sorkatonának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!