Az a nő aki nettó 300 ezer forintnál többet vár el egy férfitól, az egészen biztosan aranyásó? Ez a definíciója?
Részese voltam egy ilyen diskurzusnak férfiak között, vegyes társaságban, egy lagzin. Ott az jött ki a csevej végén, hogy kb. így lehet definiálni az anyagias, gold digger nőt. Hogy havi nettó 300 ezer forintnál is többet vár el egy férfitól.
Valóban így lenne? Aki mondjuk nettó 400 ezret vár el egy férfitól, az a nő már gold digger?
Nem.
És nyugodtan beszélhetsz magyarul az oldalon.
Gondolom egy nő sem akar olyan férfinak szülni aki csak a nyomort tudja nyújtani a gyerekeinek.
Anyagias dolog, de a világ így működik
Rossz kategória.
Nem aranyásó.
Én nőként ennek a dupláját keresem és autóm is van.
Egy férfitől is azt várom,hogy legalább annyit keressen, mint én.
Ha én nőként egy közepesen piacképes diplomával ennyit megtudok keresni, akkor egy férfinek pláne tudnia kell ennyit keresni.
Definíciója az, hogy nem dolgozik, te tartod el s a muffjával fizet ki. Ráadásul nem itt kezdődik, profi aranyásó már milliókat költött magára plasztikára,drága göncökre hogy jobban nézzen ki, mint egy kiásott holtest. Szóval alkalmazottal szóba sem áll, minimum valamilyen felsővezető,válalkozó... milliós fizetésekről van szó, csak a rezsije 300k a "vityilójának".
A youtube tele van ilyen kamuvideókkal "golddigger reacts my car"
Először visszautasítja a rihe a srác teloszám kérését, s akkor megy a sárga Lamborghini-éhez a srác és a rihe visszafordul s megadja a tel számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!