Ha én vennék/alapítanék egy "Duna" nevű pártot, indulnék vele az EP + önkormányzati választásokon (és az éppen elém kerülő magyar embereknek megígérnék szinte minden eszembe jutó dolgot), akkor én is nagy tarolásra számíthatnék Június 9-re időzítve?
Nem. Ahhoz előbb a média téged kell hogy nyomjon, tv, közösségi oldalak és sok milliós rendezvényeket kell tartanod, hogy felfigyeljenek rád.
Az sem árt, ha előtte abból éltél jól, hogy megkárosítod a népet.
Magyar Péter egy zseni. Egy szorgalmas, a rendszerrel megcsömörlött ember. Létrehozott valamit.
Erre te eljátszod a banális hülyét, felszintesen kiragadsz pár dolgot és azt mondod, ez olyan mint... Hát nem olyan.
Te egy közönségs senki vagy. Erre vagy hivatott, no meg hogy krumpliért eladd a lelked a fidelitasznak.
Ennyit érsz bameg.
Ez nem ilyen egyszerű. Mersz beszélni 400 ezer ember előtt?
(Na úgye)
Próbáld ki!
Elvégre te sem vagy sokkal hülyébb, nem?
1-es,
Azért még az sem árt, ha van egy olyan bizarr fétise, hogy a feleségével beszélgetve titokban hangfelvételeket készít.
A Duna párt pedig nem árt, ha olyan ismeretlen emberekből áll, akik külföldi cégeknél voltak vezetők, valamint az egyik párttag szinte közvetlen kapcsolatban van a facebook központjával...
A NER által indított kamupártoknak már előre tudom a nevét a 2026-os választásokon:
Duna, Körös, Maros, Rába, Dráva
6 - "Azért még az sem árt, ha van egy olyan bizarr fétise, hogy a feleségével beszélgetve titokban hangfelvételeket készít."
Egy válásban lévő pár esetében az ügyvédjeik mindegyiknek azt fogják javasolni, hogy készítsen minél több lejárató felvételt! - nem árt, ha tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!