Jót nevettek ahogy Szentkirályi szivatja a Karigerit?
Figyelt kérdés
máj. 2. 16:44
11/24 anonim válasza:
#2!
Milyen szellemek voltak KariGeri posztjában?
(Mert az nyilvánvaló KeriGeri esetében intelligens viccről nem lehet szó.)
12/24 A kérdező kommentje:
Karigeri egy igazi balfék. Miért jò az h egy semmihez sem értõ balfèk vezeti a vàrost?
Szerintem jó h vègre beleàllt valaki, csak sajna valszeg õ fog nyerni...
máj. 2. 18:23
13/24 anonim válasza:
9-es, azt írtam így helyes munkavédelmileg. Az hogy a közmunkás Béla félmeztelen szakadt gatyában nyomja, egyéni problémája. Minden fűkasza leírásában is szerepel, hogy teljesen zárt ruházatban kell használni fülvédő szemvédő kesztyű zárt lehetőleg munkavédelmi cipő.
14/24 anonim válasza:
Én Vitézyre szavazó vagyok.
De egyszerre sírok és nevetek azon ahogy ez a két primitív szerencsétlen bánik egymással. (A DK-s jelöltre és a FIDESZ-es jelöltre gondolok)
15/24 anonim válasza:
#13 kérlek mesélj nekem, hol ír elő bármely munkavédelmi előírás fehér vagy bármilyen kezeslábast, mert szerintem senki nem a fülvédőn röhög a képek láttán.
16/24 anonim válasza:
Nem a színe a lényeg,hanem hogy zárt, és ezt így lehet kapni munkavédelmi boltban sok mindenre alalmas festésre is, de hülyének kár magyarázni. Menj aztán copkod az alkalmatlan mamakedvence pöpölőjét.
17/24 A kérdező kommentje:
Vitèzy lenne a legjobb a városnak. De sztem ígyis úgyis KG fog nyerni. Sajna pesten sok nyommer van. De legalàbb röhöghetünk egy kicsit a balfék csàvón ;)
máj. 2. 19:51
18/24 anonim válasza:
#17 én is Vitézyre szavazok majd, de Karácsony Gergely mint magánszemély nem ismerem...nem gondolom balféknek. Valószínűleg egy rendes pali lehet, de a politikai karaktere annyira antipatikus számomra hogy azt leírni nem tudom. Az se tetszik, hogy behódolt a DK szektának és a jelöltje lett.
19/24 anonim válasza:
"Sajna pesten sok nyommer van. "
Bezzeg ha a vidékieket szidják...
Világéletemben pesti srác voltam, de tuti nem fogok Karácsonyra szavazni. Ahogy szinte egyetlen ismerősöm sem.
De a senkiházi szentkirályira sem, akinek annyi a programja, hogy ekézi Karácsonyt.
20/24 anonim válasza:
Szandi a múltkori kőbányai “videójában” saját magát égette le. A szöveg röviden tömören annyi volt, hogy itt milyen nagy a gaz, csak arról feledkezett meg ez az ostoba nő személy, hogy ott Fidesszes a pók Gimes tér. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!