A Telex a választások előtt miért megy neki a baloldali pártoknak, és kezdi el ajnározni a legújabb messiást?
Egyébként nehéz értelmes kérdést feltenni? Ez lenne az első reakcióm a kérdést olvasva, de hogy segítsek is kicsit:
Az emberek nem látnak bele a fejedbe, a telex egy híroldal, tehát ha telexes hírek alapján szeretnéd az olvasók véleményét, akkor tedd meg, hogy belinkeled a hírt/híreket és és akkor van is esélyed reakciót kapni az emberektől. Egyébként a telex liberális, nem baloldali, ez a magyar híresztelésekkel ellentétben két különböző dolog és én nem találkoztam vele, hogy Magyart ajnároznák a baloldalt pedig támadnák, de ismételten, mivel nem tudni milyen cikkre gondolsz, így nehéz reagálni.
BALOLDALI =/= NEMFIDESZES.
Amúgy igen, én most azt mondom Magyar Péterre amit Ti szoktatok a FIDESZ-re. Nincs jobb. Illetve a MKKP jobb mint a TISZA de szintén miattatok, egyelőre nem elég erős.
Ebben az országban lassan egy politikai gondolatot sem lehet úgy leirni, hogy ne fogják rá, hogy valaki fizette...
Amig nincsenek vesztett sajtóperei, mint a Kesmának, addig nem érdekel.
"Amúgy a Telex nem baloldali volt régebben? Eléggé jobboldali szelek fújnak feléjük is."
GYK 2020-23-ban:
- A Telex egy baloldali féknyúz oldal?
- nem, a Telex egy független, kormánykritikus hírportál
GYK 2024-ben:
- Na mi van, nem az volt, hogy baloldali a Telex?
Válasz: nem, sosem volt sem baloldali, sem jobboldali. A Telex egy liberális szemléletű, független, kormánykritikus hírportál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!