Gyurcsány Ferenc szerint "Magyar szereplései a gőgről, kizárólagos hitről, megbélyegzésről, indulatkeltésről szólnak". Igaza van?
Én a szerepléseiből nem ezt veszem le.
Az meg, hogy Gyurcsány mit mond - aki miatt 4x lett 2/3-a a fidesznek - irreleváns. Gyakoroljon önkritikát és húzzon el, ha nem látja, hogy legalább 14 éve kerékkötője a változásnak.
Igaza van, ráadásul rettentően unalmasan demagóg és populista... tipikusan olyan, hogy kiállok, és azt mondom nektek, amít hallani akartok.
Legyen benne az együtt, a ti, mindannyian azt akarjuk, miénk lesz,...stb.
2: ugyanezeket mondanám én is, pedig nem vagyok se politikus, se populista. és miért? mert szerintem ezek az alappillérei egy jól működő társadalomnak: oktatás átstruktúrálása - kkv-k megerősítése és támogatása - párbeszéden és szakértői véleményeken alapuló kormányzás. Plusz ezek a társadalom szélesebb rétegét érintő kérdések, ezért kell ezekről beszélni. Te miről beszélnél vagy miről szeretnél hallani?
Egy kampányban minden politikus mindig mindent 100x elmond, mert akkor jut el a legtöbb emberhez. Ha szerinted emiatt populista, akkor legyen. Bár MP szerintem pont nem populista, mivel mondandója és egyes utalásai túlmutatnak az 1 bites fidesz kommunikáción. Amit én ha nagyon rá akarnám húzni a populista jelzőt, az a családi pótlék emelése topic - ettől még a megvalósítása lehet jó - erről gondolom majd a későbbiekben lesz több info.
3# azért populista mert ezt mondani könnyű, nagyon népszerű, de megvalósítani qrva nehéz, mert hatalmon minden más.
Mondok egy példát, én kiállok, és elmondom, hogy milyen rosszak az utak. Ami igaz.
Én elmondom, hogy 10 év alatt megújítjuk az egész úthálózat 50 százalékát... oké, taps!
Aztán amikor hatalmon csinálom a költségvetést, kiderül, hogy ha ezt megcsinálom, akkor fele pénz lesz oktatásra, nyugdíjakra, vagy mondjuk egészségügyre.
Ennyi!
3: különbség, te az esélyét se adnád meg hogy megmutassa mire képes, mert prekoncepcióid vannak.
Én meg azt mondom, hogy mutassa meg, csinálja - itt a szavazatom, mert alapvetően sok mindennel egyetértek amit mond.
Az ha megcsalt egy nő attól még nem minden nő szajha, és akivel legközelebb randizok nem úgy fogom kezelni hogy ő is megcsal.
Ha nem tudsz bízni, akkor neked nagyon megkeseredett életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!