Hogy lett a TISZA párt ennyire népszerű ilyen gyorsan? Mi történik az országban?
10
Hát nem tudom, nekem nem tűnik úgy, hogy az ő kampányolása, olyan nagy összegekbe kerülne, ez néhánymilliós max 10-20 milliós tétel. Azért ez nem egy olyan nagy összeg, egy olyan embernek, aki ilyen poziciókat töltött be a NER-en belül.
Arról pedig hogy miről mi a véleménye, szerintem itt mindent megtudsz, ha kiváncsi vagy rá:
Bár szerintem az utóbbi 30 évben a poltikai programokat csak WC-papirnak tudtuk használni. :)
Viccelsz, hogy honnan van pénze?
Valami 10 vagy 15 évig havi több milliót keresett.
Ha csak havi milliót tesz félre, már van több száz milliója.
"Magyar P. nem egy töketlen, szerencsétlen, ütődött pali"
Várd ki a végét - borítékolom, hogy nagy csalódás lesz
Már eddig is látszik, hogy sumákol. Ígérget, és semmit nem tart be, félrebeszél.
Mindössze a 15 évig varga úrba befektetett tőkéjét kamatoztatja most.
ma 21:41
"megbízható".... ez manapság még létező fogalom?
13
,,megbízható friss mérésk szerint" :D
Nincs két közvéleménykutatás, amely, csak minimális hasonlóságot mutatna egymással, hol látsz te megbizható mérést? Vagy az lesz a megbizható, amelyik a te pártodat hozza ki erősebbnek? :D
Remélem ez valami rossz vicc akart lenni. :)
17
Mihez kell sok pénz, ahhoz, hogy a facebookon reklámozza? Máshol te nem igen láthattál reklámot. A fősodoratú média pedig azt kapja fel, amire rákattintanak.
Azért szerintem elég valid ebben a helyzetben, hogy azért ilyen népszerü mert az embereknek igénye van rá.
Szerintem ez tök logikus, főleg úgy hogy az emberek nem biznak már a parlamenti ellenzékben.
17
Vagy mihez kelhet még pénz, ahhoz hogy béreljen hangcucokkat, vagy beszerezzen egy leselejtezett platós kocsit.
Esetleg az üzemanyag? :D
Azért több tizmillió forint nem nagy tétel a politika világában, a megafonnak ez kb a napi uzsonapénzük. :)
Milyen milliókról beszéltek MP-rel kapcsolatba? Elmondta hogy nincsenek fizetett segítőik olcsó szállásokat bérelnek a tüntetések helyszínén Nagy Ervin kocsijával utaznak amit Nagy Ervin fizet, több helyszinen a kaját is a színpatizánsok fizetik nekik. A helyszineken a hangosítást is önkéntesek csinálják ellenszolgáltatás nélkül.
Amit a fidesz propaganda terjeszt róla az felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!