Szerinted Magyar Péter helytállt Puzsérral szemben?
"Igen, nem sokszor lehet látni olyat, hogy a Puzsér nem tudd szóhoz jutni."
Szerintem nem is akart. Nem akarta megfingatni Pétert, mert Robi is szurkol neki.
4
Mégis mivel tudta volna megfingatni? Teljesen nyilt lapokkal játszik szerintem.
Amúgy, ha végig nézted, a beszélgetést, láthatál pár kényes kérdést, amire azért nem sok politikus válaszolt volna.
Amikor MZP-vel szimpatizált, neki sem kegyelmezett.
Puzsér nem is akart beleállni, visszafogta magát. Puzsér kb. bárkit le tudna győzni egy vitában, neki ez a szakmája.
Ez olyan mintha te kihívnád Puzsért egy versenyre a te saját szakmádon belül.
Én is szarrá tudnám verni Puzsért ha abban versenyeznénk amit én minden nap csinálok.
kamuinterjú, amivel lehet etetni a hiszékeny köznépet.
mint a babáknak a cumi.
7
Ha Obán-Gyurcsány csak negyed ennyire nehéz kérdésekre megpróbálnának válaszolni, valószinüleg már számüzték volna őket. :)
akkor száműzzék, kit érdekel? olcsóbb lesz a kenyér vagy a gázolaj ha lezajlik két elnök között egy vita vagy mi?
ez csak a magadfajtáknak jó akiket műsorokkal le lehet kötni.
fogadok téged is beraknak a tv elé felcsukják a mesét és bámulod hogy eeeeee mozog, milyen színes :D
9
A kérdésedre felelve, igen, olccsóbb tudd lenni a kenyér, ha normálisabb politikusok lennének hatalmon.
A mondandód többi részére nem tudok reagálni, úgy fest ez a katyvasz, egy titkos kód, aminek megértéséhez én kevés vagyok.
Pacsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!