11/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül nácik, tisztességes nemzeti radikális pártra még talán szüksége is lenne az országnak. Persze max 10-15%-on. A baj velük, hogy elmebeteg konteósok, és ami még rosszabb Putyin csicskák.
12/21 anonim válasza:
9.
Nem, de támogatja a nácikat! Meg a komcsikat
14/21 anonim válasza:
12, rólam volt szó, engem szólitottak meg amikor balosokról beszéltek, én balosok vagyok és balosokként MZP-t nem tekintem nácinak, úgy, hogy ő nem is balosok.
15/21 anonim válasza:
#12!
Meg támogatja a pedofilia-relativizálókat.
16/21 anonim válasza:
13, joga van hozzá, nekem meg ahhoz, hogy ne tekintsem nácinak. Egy elmebeteget előbb nem nácizok le, mint egy nácit.
17/21 anonim válasza:
15, sőt még a holdraszállást is támogatta, de attól még nem náci.
18/21 anonim válasza:
Így, hogy kiderült, hogy pénzeli őket biztosan nem.
Ők egy Fidesz álltál létrehozott állenzék, plusz megélhetési politikusok.
Kár hogy ennyire korruptak, mert a lakásmaffia leleplezése, meg a Fidesz migránsbetelepítésének leleplezése adott némi reményt.
De így, hogy Putyint védik ez felháborító.
Szerintem minden Putyin pártit, putyinnak közösséget vállalót, üzletelőt, letöltendőre kellene ítélni hazaárulásért.
19/21 anonim válasza:
Azok hát, másokat hibáztatni mindig könnyebb mint hogy elfogadjuk egy tehetségtelen lusta emberek vagyunk.
20/21 anonim válasza:
A valódi nácikat Ukrajnában találod. Az ukrán nácizmusnak és a mozgósításnak nevezett ukrán férfiak elleni holokausztnak a legnagyobb támogatói a balliberálisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!