Ha a fideszeseket még a pedobotrány sem tántorította el, akkor semmi sem fogja?
Figyelt kérdés
máj. 1. 16:52
1/12 anonim válasza:
Eleve nem hiszik el hogy volt valaha botrány, azt hiszik a baloldali sajtó találja ki ezeket. Nem vicc!
2/12 anonim válasza:
Ezeket? Semmi..
Kapnak 4evente 5ezer utalvanyt es 3zsak krumplit es megy az X, igazabol azt se tudjak mit X-elnek…
3/12 anonim válasza:
A pedofilbotrány gyenge eresztés volt, lényegében senki életét nem befolyásolta.
4/12 anonim válasza:
Attól, mert volt egy ilyen botrány, nem fog a DK-ra szavazni egy Fideszes sem.
5/12 anonim válasza:
17:08!
"senki életét nem befolyásolta". Ennyire sértő, lelketlen még egy Fideszes sem lehet. Gondoltam eddig. Tévedtem. Nem kicsit, nagyon.
6/12 anonim válasza:
A választások után jönnek a megszorítások különben az S&P leminősít minket.
Szerintem már most meginogtak a fideszben, nemsokára beérik az elbaltázott kormányzás eredménye
8/12 anonim válasza:
A pedo botrány az hülyeség nem tántorít el, viszont a Putyinhaverság meg az ellenzék állandó szapulása az már gáz és eltántorít.
9/12 anonim válasza:
"Pedo botrány" ellenzék vagy fidesz által előre megrendezett "botrány" volt. Azzal céllal később Magyar Péterüket elindítsák politikai karrierjét ellenzéki messiásként. Sajnos ellenzék nem veszik észre megint bepalizták őket.
10/12 A kérdező kommentje:
4es
Nem csak a DK létezik. Ébresztő!
Én például TISZA (Magyar Péter) párti vagyok
máj. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!