Akinek (Magyar Péter) hirdetésben kell embereket keresnie jelölti pozícióra az EP-listájához 2 hónappal a tényleges választások előtt (mert spontán senki se csatlakozik), az hogy akarja felemelni Magyarországot és a magyarságot Európa színvonalára?
#10!
Éppen arra akartam rávilágítani, hogy akik ebben ünnepik a demokráciát, azok Orbán esetében diktatúrát kiáltanának.
Ha egy pártban 1 ember dönt mindenről (és most ez történik a Tisza pártban, mert vett egy pártot és meglévő tagoknak senki nem tudja a nevét sem), akkor az a párt diktatórikus.
"Ha egy pártban 1 ember dönt mindenről (és most ez történik a Tisza pártban, mert vett egy pártot és meglévő tagoknak senki nem tudja a nevét sem), akkor az a párt diktatórikus."
Ez igaz lenne, csak éppen nem Magyar döntött egy személyben a jelöltekről. Ahhoz nem kellett volna pályázat.
"Ez igaz lenne, csak éppen nem Magyar döntött egy személyben a jelöltekről. Ahhoz nem kellett volna pályázat."
Mi a garncia arra, hogy nem egyedül dönt?
Hol vannak a fékek és az ellensúlyok?
Ha így értetted, akkor elnézést, az nem jött le.
De akkor sem értek egyet. Ha így vennéd, akkor az összes cég CEO-ja egy diktátor. Nem itt van a lényeg, hanem hogy olyan döntéseket hoz a hatalmával, amit nem kíván az, aki felett a döntést hozza. És ez rendszeresen. A Fidesz csomó dolgot csinált amit mi nem akartunk. (Pl. az akkugyár, csak egynek). Ilyenkor elfelejt népszavazást vagy konzultációt kiírni, csak akkor nem, amikor megerősítést kér az irányított kérdéseivel.
De amúgy a diktátor duma nem annyira passzol rá, csak szeretik ezzel szidni. Nem igazán diktátor, csak nincs jó szó arra, amit csinál, hogy a médiát teljesen ledomániálja, és az agymosottak és hülyék szavazatára számít. De nem véletlenül használják egyesek azt a szót, hogy idiokrácia. Mert igazából ez jellemzi jól azt, ami van. És az idiokrácia vezetője, miniszterelnöke Viktor.
Összefoglalom az eddigi beszélgetést:
MP= 1 F..sz
Az is aki rá szavaz.
#14!
Neked ki mondta, hogy egy cégben demokráciát kell játszani?
Teljesen eltávolodtál a lényegtől! Arról volt szó, hogy az egyik kommentelő szerint az a demokrácia, ha valaki egy személyben dönt személyi kérdésekről.
Ahogy egy CEO-nak, úgy egy kormánynak is kell döntéseket hoznia. Egyik sem kérdezi meg a beosztottjait vagy a választóit minden alkalommal.
Ha minden idióta minden alkalommal beleszólhatna a döntésekbe, akkor az lenne az idiokrácia.
Ilyet csak egy idióta szeretne.
"Hol vannak a fékek és az ellensúlyok?"
Ezt talán nem egy ellenzéki párttal, hanem a hatalommal kapcsolatban kéne először számonkérni! ( És nem, nem fideszt, hanem a kormányzó hatalmat írtam!)
#17!
Aha! Tehát bemondásra elhiszed, hiába logikátlan, hogy a Tisza pártban nagy-nagy demokrácia van és nem is szükséges semmiféle rendszer, hogy ezt biztosítsa.
De persze a másik oldaltól számonkéred. Ezt hívják kettős mércének.
"Ezt hívják kettős mércének."
Nem. Ezt annak hívják, hogy nem érted meg amit írtam.
Nem tudsz különbséget tenni egy párt és az országot kormányzó hatalom között.
#19!
Tökéletesen értem és le is írtam.
Te alkalmazol kettős mércét, mert amit elfogadsz az új messiástól, azt mástól nem fogadod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!