A dk a fidesz szatelitpártja?
10.
Mikor mondta Magyar Péter, hol? Linkelni tudod?
Nyilván nem onnan jöttem ha most kérdezem!
Amugy a Dks zombik tényleg a fidesz alatt vannak!
#12 Kőszeg. Azért én követem a faszit annak ellenére, hogy nem értek vele egyet, meg számomra nem opció. Nehogy már megkapjam azt a kritikát, amivel próbálkoznak sokan a hívei közül, hogy hát m1-origo-patrióta tengelybe vagyok beszorulva. Mondjuk arra érdekes sosem gondolnak, hogy mit tudom én, mondjuk DK-s volnék vagy Momentumos, Jobbikos stb. pedig ők vannak egyelőre többen a hívei között. Saját magukat se ismerik. :D
https://www.youtube.com/watch?v=vUQ_HK-eMqE
Időpontot nem tudok linkelni sajnos, bocs, de talán valahol a közepe-vége felé. Ha terhel a populizmus, akkor kitartást.
"Nem Gyurcsány miatt van 2/3, hanem azért, mert a NER alakitja a játékszabályokat. Gyurcsányra mutogatni úgy, hogy, gyakorlatilag 1000 többet költhet, kénye-kedve szerint használhatja a médiát és, ha kell, a választások hetén faragnak még a választási törvényeken, körzeteken, hát kérdőjeles.
Gyurcsány pont, annyiban hibás, mint minden más ellenzéki szereplő, hogy elfogadta a játékszabályokat, de nem ő alakitja őket."
Gyurcsány pàrtja a garancia a sorozatos 2/3-ad ra. 90 es iq felett mindenki észrevette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!