Engem nem érdekel a Kesma, hogy mit dobál rá, vagy mit nem, de figyelem a fazon kommunikációját az első pillanattól kezdve, amit mond, ahogy mondja és, ahogy változik és egyre kevésbé tartom őszintének.
Válasz a kérdésre, egyértelmű nem.
Közepesen. Jó ügyért kűzd, egész jófejnek tűnik néhány megnyilvánulása alapján.
De vannak visszás dolgai, főleg a magánéletében, bár szerintem ez nem tartozik a nyilvánosságra. Mondjuk amikor a balázs kicksben volt, az elég kínos volt...
"Nem , sose volt. A kikerült részletes rendőrségi jegyzőkönyv alapján, meg egy igazi szaralak, semmi keresnivalója a közéletben."
Egyrészt nem részletes másrészt kamu az a "jegyzőkönyv" másik kérdésben már ki lett tárgyalva részletesen hogy miért NEM rendőr írhatta azt a valamit.
Az érv nélküli lepontozás bizonyítja a kognitív disszonanciát. Igazából még szánalmasabb hogy dikrekt elzárjátok magatokat attól hogy esetleg megkérdőjelezzétek az a "jelentést" és elkezdjetek utána nézni mennyire reálisak az abban leírtak. Érzelemvezérelten élből elutasítjátok annak kétségbe vonását. Én komolyan nem is hatagszom, nem is vagyok csalódott, én sajnálom az ilyen embereket. Ti tipikusan azok vagytok akiket nem az igazság érdekel hanem amolyan lojalitás mentén működtök. Ha a gazdit hazugságon kapjátok az is belefér hiszen "há ő velünk van". Innen ered ez a "nem szarunk oda ahol eszünk" dolog is ami szintén csakis arról tesz tanúbizonyosságot hogy ki a kutya.
Szerintem meg az lenne a normális hogy ne azonosulni akarjunk hanem aki hazudott azt ítéljük el függetlenül attól hogy előtte rá szavaztunk e vagy sem.
egy szereptévesztett, nárcisztikus szerencsétlenség a fickó.
instagramra való, amit előad, nem kormányváltásnak
"instagramra való, amit előad"
Az amit a kormány előad nem az instára való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!