Igaz lehet, hogy Vitézy valóban Orbán mester terve?
Sokan úgy gondolják, hogy ebben van valami, én is többek között. Nem vagyok DK-s, Karácsonyt támogatom, de pl EP választáson Magyar Péterre vagy a Momentumra szavazok majd.
Úgy gondolom, hogy Budapesten a Fidesznek nincs elegendő támogatottsága. Ha a Fidesz komolyan venné a választást, akkor nem Szentkirályi Alexandrát jelölte volna, vagy legalábbis nem csak gyurcsányozásról, meg gazok kaszálásáról szólna a kampánya, ami szerintem a fideszesek körében is gyenge egy ilyen pozicióra.
Vitézy ugyanakkor az Orbán-kormányban volt szakember, Tarlós idején volt államtitkár, külföldön is dolgozott, van tapasztalata, igaz gyakran úgy tűnik mintha nem lenne tisztában a magyar valósággal. Vitézyre valszeg fideszesek is szavaznak, meg ellenzékiek is.
Nekem viszint nagyon gyanus, hogy akkor jelentette be az indulását, amikor már megvolt a fideszes jelölt, Magyar Péter felbukkant, illetve túl voltunk a kegyelmi botrányon. Szerintetek ez nem függ össze? Pláne h az LMP színeiben indul akik rajta keresztül remélik, hogy bekerülnek a közgyűlésbe, meg az EP-be is. Ugyanakkor az LMP közelebb áll a Fideszhez, mint a DK-hoz, hiába indult együtt múltkor az ellenzékkel.
Mit gondoltok? Orbán azt reméli, hogy ezzel az alternatívával sikerül becsapnia a választókat, végső soron megszerezni Budapestet?
Ha ez lenne a mesterterv,akkor Orbánnak nagyon hülyének kell lennie, mert Vitézy indulása leginkább a fideszes szavazatokat osztja meg, és így Karácsony simán nyer.
Tizedannyi szavazatot nem vesz el az ellenzéktől, mint mondjuk Magyar Péter a nagypolitikában.
Magyar Péterre inkább lehetne mondani,h mesterterv,mert ő valóban az egész ellenzéket megsemmisíti.
Jaaj ez az agymenés.. hogy tudsz ennyire unatkozni?
Inkább ne gondolkodj még valakinek baja esik belőle... :D
Miért kell mindent ennyire túl bonyolítani?
Vitézy nem akar Fidesz alatt indulni, a tapasztalatai alapján.
Függetlenként túl gyenge lett volna, ezért megegyezett az LMP-vel.
A srác csak szereti ezt a rohadt várost és változást szeretne elérni és úgy döntött elindul. Ennyi...
#6 Civil szervezetek lesznek majd többségben a közgyűléseken?
Jelentéktelen tényezők, hasonlóan a párbeszéd párttal. Nem vesziket észre, hogy a DK politikai befolyását erősítitek azzal, hogy a jelöltjére szavaztok? Így hogy lesz kormányváltás ba**meg?? Nem vagytok képesek megérteni, hogy előbb a DK-t kell teljesen eltűnteni, hogy aztán Orbánék ellen legyen esélyünk? Miért kell a Gyurcsány kártyát meghagyni nekik?
Bezzeg ilyen fantasyt gyártani van időd, de azon gondolkodni kiknek is adsz hatalmat azon nem..
+Info nem vagyok Fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!