Az "Iránytű Intézet" annyira hiteles, hogy maholnap már 500%-on lesznek Magyar Péterék?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 20:33
A kérdező szavazást indított:
Még szép!
Ugyan, dehogy!
Nekem jó...
Ki az a Magyar Péter?
Nem tudom/Nem érdekel
18 szavazat
1/12 anonim válasza:
A tisza párt utolérte a fideszt, ez tény.
2/12 anonim válasza:
A Fidesz meg 5000 %-on lesz (az ő számuk is baromi irreálisnak tűnik). :D
3/12 anonim válasza:
1)Jó vicc.2 hét alatt beer egy 50%körüli pàrtot
4/12 anonim válasza:
Szerintem kb. annyi szavazója lehet mint a 2018-as jobbiknak, tehát 20% körül
5/12 anonim válasza:
Vannak még akik a pedofil fideszre szavaznak? Ennyire szeretitek a kisgyerekeket?
6/12 anonim válasza:
Egy valamit felejtetek el, 2022-ben az Iránytű Intézet volt az, akik a legközelebbi eredményt tippelték meg.
2022-ben az Iránytű azt mondta, hogy a Fidesznek 52%, az ellenzéknek 36%, az eredmény meg 54-34% lett, az összes többi kutató rendre Fidesznek 49% saccoltak, ellenzéknek meg 44-45%-ot...
Nem akarom menteni az Iránytűt, lehet csak mákjuk volt, de 2022-ben eltalálták. :)
7/12 anonim válasza:
Ugyan már, még a leghülyébb birka is látja hogy a disznóhasú az egész országot körbehaknizza a szavazatokért. Ekkora nagy a baj.
8/12 anonim válasza:
7: micsoda haknizás az, amit jószerével titokban, válogatott morzsik előtt csinál? Nem is mer mutatkozni nyilvánosan.
9/12 anonim válasza:
Ma jött ki a medián, legutòbb õk voltak a legpontosabbak: 24%-on van a Tisza, 46% on a fidesz, 9% Dk, mkkp 6, momi 5, mi hazànk 4, többi be sem jutna.
Szerintem ez kb reális, de még választásig sok idõ van.
10/12 anonim válasza:
Mi Hazánk, sajnos, biztos, hogy több. A Fideszt szerintem túlmérik, a DK-t meg alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!