Magyarországon lassan a szemetelés lesz kötelező?
Most ezt nem tudom miből szűrted le. Csupán annyit írtam, hogy a 2-es válaszoló a foteljéből osztja az észt, miközben fogalma sincs az egészről, csak megnézett egy Szabad Európás videót, amiben azt állították, hogy most már fizetni kell a szemétleadásért. Eddig is fizetni kellett, semmi változás nem volt, nem a Fidesz találta ki, hogy mostantól fizetős a szemétszedés.
Gratulálok a nagy semmihez. Semmit nem tettél hozzá, az önkormányzatok pontosan tudják hol vannak nagy szeméthegyek.
#12 "Eddig is fizetni kellett, semmi változás nem volt, nem a Fidesz találta ki, hogy mostantól fizetős a szemétszedés."
Éppen ezért írtam, hogy az eddigi kormányaink, ha nem esett volna le. Mindnek a saját zsebe volt a lényeg nem a környezetvédelem.
#13 Nem is fogok ennél többet. Nem én tettem oda, nem fogok más helyett fizetni vagyokonat az elvitetéséért. Ha az önkormányzat meg tud róla mégsem csinál semmit tehet egy szívességet.
De ha gondolod szívesen adok pár új szemét lelőhelyet ha annyira szeretnéd fuvarozni a legközelebbi hulladékudvarba.
IGEN. Ahogy nektek is. A kormány olyan, mint ti. Ezen mit kell csodálkozni? Vagy miért kell a kormányotoktól nagyobb erkölcsiséget elvárni, mint amivel ti rendelkeztek? Miért gondolod, hogy a kormánynak feladata más szemetét összeszedni, de neked nem?
#16 "Miért gondolod, hogy a kormánynak feladata más szemetét összeszedni, de neked nem?"
A Hulladékrada appot meg csak unalomból alkották meg ugyebár....
Jó, csak ne tagadd, hogy minimálisan se vagy környezettudatosabb az átlagmagyarnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!