Ha most lenne az EP-választás kire szavaznátok? Szerintetek várható meglepetés?
Emellett azért is írom ezt a kérdést, mert érdekel, hogy az itt szavazó emberek aránya, a júniusi választások eredményével összehasonlítva miképpen oszlik el,tehát levonható-e bármiféle általános következtetés a gyakorikerdeseket használó emberek gondolkozását és a valós eloszlást illetően.
Én egyébként nagy meglepetést nem várok: Fidesz-KDNP 40-45; TISZA 20-25; DK-MSZP-P 15 százalék körüli eredményre számítok, valamint Mi Hazánk, Kutyák és Momentum lesznek szerintem az 5 százalékos határ körül.
Szerintem kovetkeztetest nehez levonni, mert egyertelmuen tobb itt a tanultabb, internetet hasznalo egyen, akik nagyrészt ellenzekiek.
En a Momentumra szavazok, mert ugy erzem, hogy ok kepviselik leginkabb az elveimet. De Magyar Peter ha ugy van ket ev mulva megkapja a bizalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!