Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őszintén, van olyan aki...

Őszintén, van olyan aki kedveli Bohár Dániel riportert?

Figyelt kérdés
Láttok benne valami fantáziát? Keményen kérdező jó riporter? Vagy inkább propagandát tol?
2024. ápr. 25. 19:21
1 2 3
 21/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

19.

Szerintem csak tömören rájött, hogy ez egy elmebeteg, amit nem mert kimondani, többféle bosszútól is tartva: legális (per) és nem legális üldöztetések, alattomos dolgok. Hacsak nem gondolt valami még súlyosabb dologra, egyfajta kis Hitler születik, mindent tönkretesz vagy ilyesmi.

De már az is súlyos, ha valaki egy ilyet elképzelne egy ország vezetésére. Még a SPAR-t sem bíznám rá.

Vagy egy varrodát (nők ugyebár...).

okt. 18. 10:06
 22/28 anonim ***** válasza:

De hát ha a bosszújától tart akkor miért is kezdi el karaktergyilkolni a fidesz szekerét tolva?:)

Nekem ez így sántít..

És miért mondja el pontosan mivel zsarolta őt MP? Ha tényleg igaz akkor a zsarolás az bűncselekmény. Azaz MP nek börtönben a helye. Bocs de az ilyen "szerintem rájött hogy elmebeteg meg a spart nem bíznám rá" dolgok a lőtéri kutyát nem érdeklik. Nem konkrétan érvelsz nem az érdekel pontosan mi is történt és mi az igazság...külömben érdekelnének a részletek is amikre soha de soha nem kapsz választ.

Így logikusan arra gondolhatok hogy Evelin akkor volt őszinte amikor az első interjúban elmondta

"Most ha akarom akkor én is nagyon meggyőzően elő tudom adni magam"

Nem érzelmekre van szükség hanem száraz tényszerű dolgokra.

okt. 18. 12:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Jav* miért NEM mondja el.
okt. 18. 12:16
 24/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Világosan elmondja a 4 perces videóban, hogy betelt a pohár, ezt már nem lehet annyiban hagyni. MP csak felhergelte ezzel az aljas húzásával. Ezt meg lehet érteni szerintem, más is reagálna így hasonló helyzetben, de ajánlatos megbeszélni ügyvéddel is, hogy mire lehet számítani.

Ha arra jutott, hogy érdemes harcolni, akkor megteheti, joga van hozzá.

Amellett továbbra is beszólogat a mostani kormánynak. Ha "fideszes lenne", ezt nem tenné, úgyhogy ez már üldözési mánia kategória.

Sőt, tegnap a nyugati fény hazugságportálra tévedtem és mit látok? Ott is felkarolták a hölgyet, szidják MP-t rendesen. Nem tudom, hogy ez a portál Gyurcsányéké, fogalmam sincs, de láthatóan fáj nekik, hogy a Tisza kiszorította a mocsarat. Most nagyon dolgoznak ezen is.

okt. 18. 12:46
 25/28 anonim ***** válasza:

"Világosan elmondja a 4 perces videóban, hogy betelt a pohár, ezt már nem lehet annyiban hagyni."

De ezen kívül nem mond semmit... :D Egy kamu az egész.

okt. 18. 13:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Én tényleg csak sajnálni tudlak hogy te ezt beszopod.
okt. 18. 13:07
 27/28 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Te belekötsz az én ironikus szavaimba ilyen mondvacsinált ürügyekkel:

"Bocs de az ilyen "szerintem rájött hogy elmebeteg meg a spart nem bíznám rá" dolgok a lőtéri kutyát nem érdeklik."

De nem állod meg alacsony szintű személyeskedés nélkül. Ilyen bunkóságokat én is írhatnék, naponta tucatnyi beírásra, tiédre is:

"26. Én tényleg csak sajnálni tudlak hogy te ezt beszopod."

De emberek között vagy, legalább próbálni kellene valahogy kulturáltan viselkedni.

Úrnak születni kell, ez ilyen dolog, így nem fogsz hitelesebbnek tűnni. (Közszereplőket lehet szidni, a másik fórumozót szokták védeni szabályokkal, ilyenek ellen.)

Nekem is van véleményem olyan üldözési mániásokról, akik "Fidesz-bérencnek" képzelnek bárkit, aki nem úgy beszél, ahogy neki tetszik.

Akik fantazmagóriákat látnak bele mindenbe, ahol annak semmi logikus értelme.

"De ezen kívül nem mond semmit..."

Láthatóan nem is akart, egyelőre ennyi, majd várjuk a folytatást. Lehet, hogy ő is várja, mit lép erre a másik, azután majd azt is mérlegre teszi.

okt. 18. 13:48
 28/28 anonim ***** válasza:

Azért engedtem el magam mert már nem láttam semmi esélyt arra hogy érdemben válaszolj.

"

Láthatóan nem is akart, egyelőre ennyi, majd várjuk a folytatást. Lehet, hogy ő is várja, mit lép erre a másik, azután majd azt is mérlegre teszi."

Mi az hogy mit lép erre a másik? Nem mond semmi érdemlegeset, mégis mi a célja akkor ezzel? Persze várjuk. Majd visszaterhetünk rá de úgy sem lesz semmi. Egyébként én komolyan örülnék neki ha lenne valami. Nekem azzak van a bajom hogy ezzel a nesze semmi fogd meg jól dologgal csak a buta embereket lehet hergelni, de akit viszont tényleg az érdekelne hogy mit művelt MP az soha nem tud meg semmit...

okt. 18. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!