Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen meglepetésre számítasz...

Milyen meglepetésre számítasz az EP választáson?

Figyelt kérdés

Szerintem a Tisza szorosan a Fidesz seggében lesz.

Gyurcsányék 10% alatt végeznek.

Illetve a Tisza, Fidesz, DK-MSZP-P pártokon kívül más nem éri el a küszöböt.

2024. ápr. 25. 13:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

"Remélem Momentum nem kap képviselő helyet"

Mondjuk a momentumosok EU-s viszonylatban is sokat dolgoztak, de ja, naplopókkal biztos jobban járunk.

2024. ápr. 25. 16:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Az nagyon kellemes meglepetés lenne, ha Tompika itthon ragadna!!!
2024. ápr. 25. 18:17
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

"Mondjuk a momentumosok EU-s viszonylatban is sokat dolgoztak"

És mégis min dolgoztak? Hogy Magyarország helyett Ukrajna kapja a pénzeket? Lehet, hogy a Fidesz szanaszét lopta volna magát ebből a pénzből, de azért csurran cseppent volna belőle magyaroknak is, így most egy nagy büdös nulla jön, a NER lovagok meg a mi vérünket szívják! Ezért aztán megérte kiküldeni őket! Gratulálok a "munkájukhoz", ami tudod a magyar emberek képviselete lett volna!!!

2024. ápr. 25. 19:54
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

"de azért csurran cseppent volna belőle magyaroknak is, így most egy nagy büdös nulla jön"

Ez egyébként pont nem igaz, látszik, hogy mennyire tájékozatlan vagy.

Tettek azért, hogy a kormányt megkerülve pl. önkormányzatokhoz jusson pénz, így a kormány nem tudta ezt ellopni.

Azt javaslom, hogy a momentum programját pörgesd át. A programjukban minden témánál van egy felsorolás, hogy mit cisnáltak eddig és ott látod, hogy miket értek el, többek között azt is, amit említettem neked.

"Ezért aztán megérte kiküldeni őket!"

Nézd, ha tájékozatlan idióta vagy, akkor ne szavazz. Látszik, hogy nem követted, hogy mi ment az EP-ben, hogy mit csináltak és így pofázol.

Rendben van, hogy nem tdusz dolgokat, de akkor kérdezz és ne hazudozz.

"Gratulálok a "munkájukhoz", ami tudod a magyar emberek képviselete lett volna!!!"

Amit elég jól csináltak. Ezért kaptak magyarok elég sok pénzt kormányt megkerülve.

2024. ápr. 26. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:

"Tettek azért, hogy a kormányt megkerülve pl. önkormányzatokhoz jusson pénz, így a kormány nem tudta ezt ellopni."

Igen, ebből nem lett semmi. Ezzel az erővel tehettek volna a világbékéért is!

"Látszik, hogy nem követted, hogy mi ment az EP-ben, hogy mit csináltak és így pofázol."

De követtem, néztem az összes beszámolójukat, és látom, hogy mit értek el. A nagy büdös semmit, azon kívül, hogy nem jött pénz, és ezzel más országok érdekeit szolgálták.

"Amit elég jól csináltak. Ezért kaptak magyarok elég sok pénzt kormányt megkerülve."

Aha... Persze, álmodj csak! De ha még egyszer sikerül is ezt elérni, szerinted a fideszes/egyéb polgik és csicskások nem fogják szanaszét lopni ezeket a forrásokat is ? :)

2024. ápr. 26. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:

"Igen, ebből nem lett semmi. Ezzel az erővel tehettek volna a világbékéért is!"

De, konkrétan voltak projektek, amik így valósultak meg. Továbbá a következő EU-s költségvetésben miattuk is lesz erre sokkal nagyobb keret.

Pl. 2021-ben Pikó ebből a pénzből indította el a Befogadó Óvodák programot.

Szóval megint kiderült, hogy hazudsz.

"A nagy büdös semmit, azon kívül, hogy nem jött pénz, és ezzel más országok érdekeit szolgálták."

Tehát, akkor azt mondod, hogy tényszerűen ledokumentált program, ami működik, az szerinted egy konteó és nem is működik igazából? :DDDD

Ajaj, valaki mindjárt lapos Földezni kezd. :DDD

"De ha még egyszer sikerül is ezt elérni, szerinted a fideszes/egyéb polgik és csicskások nem fogják szanaszét lopni ezeket a forrásokat is ?"

Azt vágod, hogy azt is elérték, hogy a korrupt cégeket listázni fogja az EU és nem nyerhetnek többet EU-s pénzt?

Te tényleg nem követted, hogy mit csináltak, elég szánalmas, mit ne mondjak.

2024. ápr. 27. 05:33
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Momentum-Lmp-2rk-mmm-nép pàrtján kiesik ès megsemmisül.

Mkkp ésMi hazánk épp h kiesik, õk nem biztos h megsemmisülnek.

Tisza jól fog szerepelni, de azért a fidesz is sokat fog kapni. Dk-mszp-pm szerintem 12 % körül... és remèlhetõen ez hozzàjárul a Dk pusztulásához.

2024. ápr. 27. 07:04
 18/20 anonim ***** válasza:

#16: akkor olyan jól dolgozott a Momentum, hogy még a saját párttagjai sem tudtak erről, pedig van néhány ilyen ismerősöm, őket is kérdeztem, és a 444 telex kombót is szoktam nézegetni... Talán pont ezért fognak a Tiszára szavazni... De az is lehet, hogy csak álmodtad.

Az átlag magyar ezekből a "sikerekből" semmit sem érzékelt, erről biztosíthatlak!

2024. ápr. 27. 07:32
 19/20 anonim ***** válasza:

A Momentum Fekete-Győrrel volt kellően tökös.

Aztán jött egy jellegtelen alak.

Most meg Donáthnak kéne karakteresebbnek lennie, de nem ő lesz a jövő.

EU-s képviselőnek Cseh Katalinnal egészen jók voltak.

2024. ápr. 27. 10:38
 20/20 anonim ***** válasza:

"akkor olyan jól dolgozott a Momentum, hogy még a saját párttagjai sem tudtak erről"

Az tud, aki követi az EP-t, azért mert valaki momentumos, még nem lesz garantált a tájékozottsága. Ez olyan kijelentése, mintha azt mondtad volna, hogy a DK-sok közt nincs olyan, aki vakhit alapján szavaz a dk-ra, mert ilyen emberek biztos csak a fideszre szavaznak.

"őket is kérdeztem, és a 444 telex kombót is szoktam nézegetni."

Ezért javasoltam itt, vagy másik kérdés alatt, hogy olvassátok el a programjukat.

A momentum programja abban jó, hogy látod, hogy mit csináltak, mert minden pont alatt fogsz találni egy "eredményeink részt" vagy valami hasonlót. A jövőre való terveket ki is hagyhatod, viszont ezek jó összefoglalásai annak, hogy mit tettek.

"De az is lehet, hogy csak álmodtad."

Álmodtam a tényszerűen ledokumentált valóságot? :DDD

Mindjárt azt mondod, hogy a Föld is lapos. :DDDD

Tény, hogy Cseh Katalin a 17. legbefolyásosabb politikus az EP-ben (ezzel a legbefolyásosabb magyar is ott) és 40 év alatt a 2. legbefolyásosabb.

[link]

"Az átlag magyar ezekből a "sikerekből" semmit sem érzékelt, erről biztosíthatlak!"

Ezzel egyetértek, csak ettől nem egy párt lesz rossz.

Az emberek arra panaszkodnak, hogy az ellenzék rossz. Miközben most itt van egy párt, ami kifejezetten jó munkát végzett, aktív volt és dolgozott és mégse szavaznak rá.

Akkor azon kellene elgondolkozni, hogy tényleg a pártok-e olyan rosszak, vagy az emberekkel van-e valami baj. Mert ez hatalmas különbség hozzáállásban. Ha az emberek rosszak, akkor az ő hozzáállásukon kell változtatni és nem a pártokon.

2024. ápr. 30. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!