Fidesz vajon visszalépteti Szentkirályit Vitézy javára?
A fidesz mindent mérésekre alapoz, mivel egy populista párt. Ha a számok alapján Vitézynek egyedül van nagyobb esélye nyerni, akkor Szentkirályi vissza lesz léptetve biztosan.
De ez azért egy nehéz kérdés, mert most Vitézyre szavazna egy ellenzéki, mivel nem biztos, hogy fideszes, így Karácsonytól tud szavazókat elvenni. Viszont Szentkirályi visszalépése egyértelművé tenné az ellenzékiek szemében, hogy Vitézy fideszes, ezzel pedig az ellenzékiek elől teljesen elzárná magát.
Mikor volt olyan az elmúlt 14 évben, hogy egy ellenzéki jelölt javára visszaléptettek egy fidesz-kdnp jelöltet?
Hivatkoztok itt minden hülyeségre, de a valóságban mikor volt ilyen?
#4 Akkor még találgatták ki lesz majd a fidesz jelöltje. Nem a fidesz találgatta hanem a fideszen kívül állók.
Szentkirályiról már korábban döntöttek, csak a kegyelmi botrány meg Magyar Péter felbukkanása elvitte a show-t és nem indult el a kampánya korábban.
Amúgy a kevésbé képzett fideszes tuti nem szavazna át a másik tömegközlekedésesre szerintem. A fidesz listának pedig nem tenne jót ha Szandi nem indulna.
Szerintem amúgy a főpolgármester témát elengedte a fidesz, mert nem verhetik meg Karácsonyt. Viszont listáról odatolakodnának.
Továbbra sem értem,hogy a fidesznek miért lenne jó,ha Vitézy nyerne? Sztem elvannak ezzel a "bűnös város" narratívával,ahol mindenért lehet Karácsonyt hibáztatni, a forrásokat meg nem kell küldeni. Vitézy esetén lehet,hogy csinálniuk is kéne valamit, mert őt nehéz lenne összegyurcsányozni.
Szenkirályit ha leveszik az asztalról, azzal együtt jó pár helyet is elvesztenének a közgyűlésből, nem látom magam előtt,hogy ez miért lenne jó nekik, ha van egy közgyűlés, ahol nincs többségben a fidesz, és van egy polgármester,aki ki tudja, mit vagy hogy fog csinálni.
Azt nyilatkozta, amikor kérdezték tőle, nem tervez visszalépni. Kétszer is megerősítette.
(Mintha ő döntene el bármit)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!