Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A NER tényleg megvette a...

A NER tényleg megvette a Schiffer Andrást?

Figyelt kérdés

Sokáig nagyon kedveltem Schiffert és hülyeségnek tartottam azt amikor azt mondták, hogy a NER része. Aztán megnéztem ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=Nb04mzdMX6o

Most ez komoly? Már legalább hússzor megnéztem és alig hiszek szememnek. Sokáig védtem Schiffert, de mégis azoknak volt mindig is igazuk akik NER közelinek tartották? Hontot, Ceglédit is védtem egy ideig, de lehet Magyar Péternek van igaza velük kapcsolatban, hogy őket is megvették? Ráadásul az ATV Öt műsorai alatt már nem lehet kommentelni.

Ezt a videót lehet másként magyarázni?

ápr. 23. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kinézem...
ápr. 23. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

"A műsorvezető pontosan tudja mi a vendége véleménye, tudja mit fog válaszolni"

Persze hogy tudja, hiszen elore le van zsirozva mit kell mondania, maskepp oda se ultetnek...

ápr. 23. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
31%
#12 Nem azért. Hanem mert nem olyan hülye mint te hanem ismeri a vendége szerepléseit más műsorokban, olvassa az írásait.
ápr. 23. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Schiffert megvette a ner meg a mihasznák is. 13# Schiffer ügyvédje vagy?
ápr. 23. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne bántsátok Schiffert. Ő a legszexibb baloldali figura.
ápr. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!