Esélyes, hogy Karácsony Gergely megint megnyeri a főpolgármester-választást?
Figyelt kérdés
Tudom, a Závecznek nehezen lehet hinni, szerintem sokkal kisebb lesz a különbség, de eszerint Karácsony 38-40%, Szentkirályi 16%, Vitézy 22%-on áll a biztos pártválasztók körében.2024. ápr. 23. 13:04
11/16 anonim válasza:
Tarlós 44%-ot kapott 2019-ben, a fidesz azóta biztos gyengült és Vitézy is biztos vett el a fidesztől szavazókat, de nagyon csodálkoznék ha 30% alatt kapna.
Ezért szerintem ez a kutatás egy ordas nagy hazugság.
12/16 anonim válasza:
Sajnos esélyes, mert a pestiek többsége sötét mint az éjszaka.Elszállt agyú libsi vagy komcsi ivadék . Nem látja, hogy egy alkalmatlan pojáca a Kari aki csak másra tud mutogatni és méhlegelőn meg sárgacsíkon kívül semmit nem tud felmutatni.
13/16 anonim válasza:
"Nem látja, hogy egy alkalmatlan pojáca aki csak másra tud mutogatni"
Soros
Brüsszel
Migráns
Gyurcsány
Baloldal
Libsi
Elmúltnyócév
Gondolom még nem tűnt fel a gerenda a szemedbe :D
14/16 anonim válasza:
Attól még hogy a fidesz ilyen nem menti fel a Karácsonyt.
15/16 anonim válasza:
Persze, mert Orbán és Gyurcsány abból él hogy egymásra mutogatnak
16/16 anonim válasza:
Persze. A budapestieknek ilyen kell, akinek lehet integetni a Duna-parton egy kávézóból, amikor éppen arra biciklizik a szép mosolyú charmeur.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!