Eddig ki képviselte legjobban a hazánkat Brüsszelben? Csak mert mindenképpen rájuk fogok szavazni.
Figyelt kérdés
Kedvelem a Magyar Péter jelenséget, de EU-s kérdésekben nekem túlságosan is a fidesz álláspontját képviselik. Ehhez képest nekem úgy tűnt, hogy ha valaki felszólalt a magyar korrupció, kirekesztés ügyében, az mindig a Momentum volt. Ezért valszeg rájuk esik a választásom.2024. ápr. 23. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
DK-MSZP-Párbeszéd
Momentum
LMP
Mindenki Magyarországa Párt
Jobbik
Kétfarkú Kutyapárt
Mi Hazánk
Második Reformkor
A Nép Pártján
21 szavazat
3/8 A kérdező kommentje:
A Fideszt nyilván viccnek szántam. :) Nem is értem minek mennek oda. Csak kiröhögik őket.
2024. ápr. 23. 11:48
4/8 anonim válasza:
Akkor meg mi a kérdés??
Ezért kár szavaztatni, mi egyéb...🙆
5/8 anonim válasza:
A Momentum az egyetlen ezek közül, amelyikről bármit is tudok,hogy csináltak ott, vagy egyáltalán tudom, hogy kik voltak ott a képviselőik.
7/8 anonim válasza:
Egyértelműen a momentumosok dolgoztak a legtöbbet.
A sok messiásváró meg leszavaz most Magyarra, pedig az EU-ban pont azt akarják képviselni, amit a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!