Csak én nem értem, hogy lehetnek olyan emberek, akiknek fogalmuk sincs a politikáról, nem foglalkoznak vele, kvázi elzárják maguktól az aktuálpolitikát?
Az egyik hírportál készített videót Budapesten emberekkel, ahol arról kérdezték őket kik a főpolgármester-jelöltek.
Múltkor az Örsön fél füllel meghallottam egy fiatal párt, akik egymást kérdezték, hogy mi ez a kampány, most miről is szavazunk.
Komolyan, bizonyos embereket ennyire érdekli, hogy mi van körülöttük, ennyire mindegy ki képviseli őket? Csak én nem értem ezt?
Van egy félszomszédom, akivel bár már nem vagyunk szomszédok, jóban vagyunk, gyerekkorom óta. Ő semennyire sem követi a közéletet, én igen. Rendszerint, ha találkozunk, én tőlem kérdi, hogy most megint mi a francért lett a kenyér a duplája, mé küldtek neki drágább csekket az interenetért és, hogy miért nincs gyerekorvos a városunkban...
Ők ugyanúgy látják, hogy mi történik az országban és ugyanúgy érintve vannak a hatásoktól, max legfeljebb viszonylag felkészületlenebbek és értetlenebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!