Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak az a legnagyo...

A liberálisoknak az a legnagyobb szívfájdalma, hogy a kormány nem támogatja az illegális migrációt és az lmbtq mozgalmat?

Figyelt kérdés
ápr. 23. 01:27
1 2
 11/14 Mansour ***** válasza:
0%

Nem, a propaganda felnagyítja a problémákat és látszatmegoldásokat kínál azokra. Szerintem én valódi súlyukon kezelem ezeket, egyáltalán nem gondolom, hogy ezek jelenleg a legnagyobb problémáink lennének, csak épp a kérdés ezekról szólt, így ezekről írtam.

Elég kiábrándító azt látni, hogy ha valaki egy kérdésben másként gondolkodik, azt nem képesek megtűrni, egykik oldalon sem. Ebben ugyanolyan szinten áll az ellenzéki tábor, mint a kormánypárti.

ápr. 23. 13:00
 12/14 Mansour ***** válasza:
43%
Azért vagyok liberális, mert azt szeretném, hogy szabadon véleményt alkothassak bármiről és azt ki is mondhassam. És nem zavar, ha esetleg keményen megtámadnak a véleményem miatt, nem vagyok hópihe. Viszont szomorú a birka-mentalitást látni azoknál, akik a kormánypárti szavazókat ezzel minősítik (amúgy jogosan).
ápr. 23. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Engem elszomorít ez a gyűlöletpropaganda igen. Főleg hogy a bevándorlásellenesdég antiszemitizmussal is összefügg, és a bevándorlók munkaereje nagyon hiányzik a gazdasàgból. Az LMBTQ emberek jogainak tiprása is nagy van és ahogy elöttem mondták az infláció is meg úgy ámblokk a rossz gazdaság is nyomorítjs az orszàgot
ápr. 24. 11:58
 14/14 Jégszív ***** válasza:
88%
Hogy te milyen hülye vagy... Véletlenül nem fideszes?
máj. 28. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!