Mikor lesz már végre Karácsony Gergely (DK) és Vitézy Dávid (LMP) között egy vagy kettő választási vita? Szerinted ki nyerné meg a vitát?
Ajaj, kérdező! Vannak itt gondok!
Ennyire csúsztatni akarsz, vagy ennyire nem értesz a témához, amiben okoskodni próbáltál? Attól, hogy egy párt beáll egy jelölt mögé, még nem lesz a párt embere. Én biztos javasolnám a DK-nak, hogy álljon be a fideszes luvnya mögé, hadd gondolkozzanak a hívek, hogy akkor most mi van. :D
Ha meg csak direkt próbálod Karácsonyt összegyurcsányozni, akkor gondold újra az életed: biztos jó úton haladsz, ha hazugságokat terjesztesz valakiről a neten? Szerinted ha valaki úgy nyer, hogy egy csomó hazugság van a sikere mögött, akkor biztos neki kell ülni abban a székben?
Amúgy a kérdésedre válaszolva szerintem Karácsony nyerné a vitát.
"Ha meg csak direkt próbálod Karácsonyt összegyurcsányozni, akkor gondold újra az életed: biztos jó úton haladsz, ha hazugságokat terjesztesz valakiről a neten?"
Nem terjesztek hazugságokat.
#9 már ne haragudj, de aki felmegy a vtr.valasztas.hu weboldalra, ugyanezt az információt látja amit írtam.
Akkor írj a weboldal üzemeltetőjének is ha szerinted ez megtévesztő, hamis információ. A hivatalos weboldal szerint DK jelöltje. Most én ezen nem fogok vitázni, hogy szerinted mi. Én próbálok mindig hivatalos információk alapján a kérdéseimet feltenni.
Megjegyzés:
Ezen az oldalon kb. minden Vitézyvel kapcsolatos kérdés alatt megírja valaki, hogy a FIDESZ embere, ők indították. A nagyra tartott Karácsony Gergelynek nyilvánosan is ez a véleménye.
Közben a hivatalos információk szerint az LMP jelöltje. Rájuk szóljál inkább, ne rám, ha ennyire zavarnak a csúsztatások, teóriák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!