Magyar Péter mit gondol az alábbi politikai dolgokról?
1) Orosz-Ukrán konfliktus
2) LMBTQ
3) Eutanázia
4) Marihuána legalizálása
5) Izrael-Palesztin konfliktus
6) Trump vagy Biden? (Követi trumpot instán Magyar)
7) Trianon, revízió
1 béke kell
2 hagyjuk már
3 nehéz dió
4 meg kell vizsgálni a dolgot , így elsòre nem
5 tartós béke kell
6 nem tudom melyik lenne jobb
7 nem
Minden kérdésről:
Orbán és Gyurcsány egyáltalán hibás, én vagyok a Messiás!
5
És ez a hugyóka M.p vezetné a szakértői kormányt?
Szakadok a 🤣🤣😂😂
Orosz-Ukrán konfliktus: Ez egy rendkívül összetett geopolitikai és katonai helyzet, melynek megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség a nemzetközi kapcsolatok, a történelem, a katonai stratégia és más releváns területek terén.
LMBTQ: Ez a témakör a szexuális orientációval és a nemi identitással kapcsolatos tudományos és társadalmi kérdéseket öleli fel, melyek megválaszolásához pszichológia, szociológia, jog és más tudományágak ismeretei szükségesek.
Eutanázia: Az orvosilag segített halál etikai és jogi vonatkozásait boncolgatja, melyek megvitatásához orvosi, filozófiai, jogi és vallási ismeretekre van szükség.
Marihuána legalizálása: A marihuána használatának jogi és közegészségügyi vonatkozásait vizsgálja, melyek megítéléséhez orvosi, jogi, szociológiai és gazdasági szempontok szükségesek.
Izrael-Palesztin konfliktus: Ez egy rendkívül összetett történelmi és politikai konfliktus, melynek megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség a Közel-Kelet történelmével, vallási kontextusával és geopolitikai helyzetével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!