Aki a Momentumra szavaz, milyen megfontolásból teszi?
Én az EP listán rájuk szavazok, mert Magyar Péter unios kerdésekben a fidezshez hasonló véleményt képvisel.
Illetve meg vagyok elégedve Donát Annával meg Cseh Katával. Szerintem a magyar kormány korrupcióinak leleplezésében és ezt EU-s szinten való ismertetésében hatalmas érdemeket értek el. Ezért is várom, hogy folytassák.
Karácsonyt választom főpolginak, illetve Örsi Gergelyt polgármesternek. (Budapest, második kerület)
Momentum szimpatizánsok, ti hogy vélekedtek?
Még mindig jobb, mitha dk,mihazánk.
De akinek tényleg elege van, az a tiszara szavaz. Ezek a pártok ellen mindig győz orbán.
De az tény, hogy a momentum fontos tényező. Eddig is sok borsot tőrt a karvaly fidesz orrára.
"De akinek tényleg elege van, az a tiszara szavaz."
Mármint egy pártra, amit egy fideszes alapított úgy, hogy egyébként folyamatosan ismételgeti a fideszes propagandát és nem esik le az embereknek, hogy 14 évig a hatalom közelében ült és addig semmi gondja nem volt?
Kösz nem, ennyi erővel a DK-ra vagy egyenesen a fideszre is szavazhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!