Magyar Fidesz szavazok nem unkak ezt az unalmas propagandát?
Figyelt kérdés
Mini feri, meg haboru párti baloldal meg amit mehfone több milliárdért kitatalál holott szerintem a rende sproblémakkal kéne foglalkozni. Pl nagy államhaztársasi hiánnyal vagy rohadonegézségügyel illetve 3millio szegény emberrel.2024. ápr. 22. 10:33
1/16 anonim válasza:
Te nem unod a ballib propagandát?
3/16 anonim válasza:
Én az ekezetes betuk hiányát unkak.
4/16 anonim válasza:
Nem érdekel, nem a propaganda miatt szavazunk a fidesz-re.
5/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan komolyan veszik, es nem csak a 8 altalanost vegzett ciganyok. Nekem egyszer kolleganom figyelmeztetett, hogy ne utazzak Belgiumba, mert megeroszakolnak a migransok. Ez egy multinal volt. Es onezt teljesen komolyan gondolja. Ez volt 2017-ben.
6/16 anonim válasza:
Szoval azt kell mondjam, jol mukodik a propaganda gepezet
7/16 anonim válasza:
#5 Az valóban elég gáz :D én azért ilyenekkel nem nagyon találkozom szerencsére.
8/16 anonim válasza:
Én azt unom, de nagyon, hogy az ilyen nagy okosok, mint te is, egy kérdést nem bírnak normálisan leírni!!!
Ilyen "színvonallal" te akarsz számonkérni bármit is?
Röhejes!
9/16 anonim válasza:
A kormány csak a nyugati ballib propagandára reflektál. Amilyen csekély értelmű az, olyan a válasz is
Visszakérdezek : te nem unod a homofób vademberek importálását? Azt hogy travesztik nevelik a szexualitásra a gyermeked? Csak kérdezem, mert ezzel minden rendben van?
10/16 anonim válasza:
9# pontosan...
Tegnap repülőjegyet akarunk venni neten.
Legfontosabb kérdés " gender"... oké, mondom van "male", "female"...de itt nem volt vége jött a harmadik; " another"!!
Na itt tartunk gyerekek.... más, egyéb nem...mi a f@szom??.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!