Balosok! Ti átpártoltatok már Magyar Péterhez?
2026-ban minden probléma nélkül koalícióra lép majd a TISZA a FIDESZ-szel. Addig tart - valószínűleg - a megbízatása.
Jó populistaként ő sok mindent kijelent.
Sajnos - azt hiszem -, hogy ez hiú remény. Nem azért küldte őt a főnöke, hogy a FIDESZ gyengüljön. De a remény ...
Ha én jobboldaliként képes voltam a főleg baloldali összefogásra szavazni, akkor nektek is menne balosként a Tiszára. Vagy nem gondoljátok komolyan a kormányváltást?
A DK-tól meg a Momentumtól kár várni már bármit is.
#12 :D Na az durva lenne! Nem mondom, hogy ne nézném meg szívesen milyen pofát vágnának ehhez Magyar Péter támogatói, na és a Fidesz támogatói. Tulajdonképpen ha a Jobbik koalícióra bírt lépni a DK-val, akkor kb. bármi megtörténhet, még ez is.
Van egyébként ráció abban is, hogy Magyar Péter a Fidesz katonája. Tulajdonképpen ha és amennyiben ezzel eléri azt, hogy a Momentum, az MHM, a Kétfarkú nem tud képviselőt küldeni az EP-be, és még a DK esélyeit is csökkenti, azaz onnan is vesz el mandátumokat, majd ezt követően nem sok vizet zavar az EP-ben, 26-ra pedig eléri, hogy leváltja a baloldali ellenzéket, akkor az egy zseniális hack volt a Fidesztől.
Úgy veszem észre, hogy nem sokan gondolnak bele abba, hogy akár múlhat valami is azon, hogy milyen összetételű lesz a magyar EP képviselők köre, pedig ha jobban megvizsgáljuk az EP-ben idén először van ténylegesen reális esély arra, hogy az összetétel aránya felborul, hogy átbillen az un. "jobboldal" felé a többség, és sok múlhat azon, hogy ehhez hogy és mennyit bír hozzátenni Magyarország, mert rezeg a léc idén először, de tényleg csak rezeg, no most az csak a kérdés, hogy Magyar Péter azért van, hogy ne rezegjen vagy azért, hogy ne csak rezegjen? Én egy dolgot merek feltételezni ilyen határozottsággal, mint te, az pedig az, hogy Magyar Péter nem önálló, valaki megalkotta mint "termék", de hogy a Fidesz vagy a baloldali ellenzék, esetleg külföldről a baloldal, na azt nem tudom eldönteni, mert mindegyikre lehetne logikus magyarázatot találni.
19# amúgy érdekes....és lehet!
Egy dolog, azonban biztos, Magyar Péter " termék"... méghozzá végtermék!🤔🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!