Alá írnád az alábbi petíciót?
Figyelt kérdés
Én, XY felszólítom Gyurcsány Ferencet,hogy távozzon a politikai közéletből! A megbocsáthatatlan bűnökért amiket a magyarság ellen követett el! A hazaárulása felér a trianoni tragédiával.ápr. 22. 05:15
31/32 anonim válasza:
Ez egy hülye kérdés. Ha Gyurcsány távozna is, valamelyik sameszat, vagy éppen a feleségét garantáltan oda tenné, ahogy ezt Dobreva Klára esetében meg is történt. Ő meg a háttérből irányítana. Ez egy széles körben elterjedt tévhit, hogy az ellenzék Gyurcsány miatt szenved folyamatosan kiütéses vereségeket. Ennel jóval mélyebb problémák húzódnak meg az ellenzék kudarcainak hátterében. Pl szervezeti, személyi hianyossagok. Jellemző módon a baloldal mostani üdvöskéje is a NER ből jött, saját maguk képtelenek voltak másfél évtized alatt kitermelni egy komolyan vehető jelöltet.
32/32 anonim válasza:
29 Akkor mondom, minap Tolna megyében utaztam Paks körül. Az utak mentén tisztaság volt, nem láttam szemetet. Ugyanez a haladó fejlett nyugaton, Angliában nem egészen így van, szemet mindenhol, kis túlzással. Szóval mindig mindenre lehet példát találni és az ellenkezőjére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!