Támogatnál olyan törvényt hogy csak az indulhasson főpolgármesternek aki Budapesten született és ott nőtt fel?
Miért kellene ilyen hülyeséget törvénybe írni?
Budapesten születtem és ott nőttem fel. De már 30 éve nem élek Budapesten, nem szeretem. Ha most visszaköltöznék egy hét múlva még simán indulhatnék a törvényed szerint főpolgármesternek.
Mégis mennyivel lennék én jobb mint az aki direkt költözött Budapestre és szereti, ott is akar élni?
Inkább legyen úgy, hogy az elmúlt négy évben Budapesten élt életvitelszerűen.
Ahogy a fenti válaszok is mutatják, annak nincs sok értelme, hogy ki hol született.
#8 Ez a nap legostobább kommentje.
A magyar parlament nem a magyar nemzetiség parlamentje hanem Magyarország parlamentje. A lényege pont az, hogy MINDEN magyar képviselve legyen benne.
Az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb változása az, hogy a nemzetiségek akár nemzetiségi alapon is választhatnak saját parlamenti képviselőt, de mindenképpen lehet legalább nemzetiségi szószólójuk, aki szavazni nem szavazhat, ellenben a véleményét minden esetben képviselheti az adott nemzetiségnek a vitákban.
Hogy döntöd el ki magyar nemzetiségű és ki nem az? A következő megjegyzésed az lesz, hogy listázzuk a zsidókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!