Magyar Péter valóban egy okos ember és okosan lovagolja meg a papagandát, ezért nehéz dolga van megafonnak, például a mostani "női napszemüveg" licitálás is egy ilyen példa erre?
#20 hopp egy fideszbérenc:) aki egy rothadó panelben él és nem látja, hogy ki miatt él ilyen borzalmas országban.
Majd amikor államcsőd lesz, akkor ugrabugrálj hogy jujjujuj Orbán papa
#22 nem nehéz kitalálni, hogy annak a közelében vagyunk. Csak a kormány folyton veszi fel a borzalmas hiteleket Oroszoktól, Kínától, iszonyatos kamatokkal, amiket még a dédunokáink is fizetni fognak.
Majd figyeld csak meg, a választások után milyen megszorítások lesznek.
20: "Ja, és hogy széttrolkodik mindent a mintaférj? Azzal, hogy mindenre azt válaszolja, hogy Rogán? Hát, te tudod... ha neked ez elég, akkor tapsikolj neki, amíg csak el nem fogy a lendület."
Még mindig jobb, mint ha azt szajkózná: Brüsszel.
Igaz, akkor Orbánnak hívnák; tudod, akinek folyamatosan és ész nélkül tapsikolsz...
Apafej, egyem azt a temérdek eszedet. Tíz éve ezzel jöttök, micsoda megszorítások lesznek! Öreg, nincs semmi memória odabent, igaz?
De várj, csőd... csőd... valami rémlik... megvan! Budapest! Budapest van csődközelben, padig nemrég még hídpénzre is futotta Geriéknek.
25 - Vélhetően ha nem haladná meg a szellemi képességeidet egy kérdés értelmezése, akkor nem Karigeriznél, hanem leragadnál a női napszemüveg mellett... Tudod, amit már kétmillió fölé licitáltak, és azt el fogja jótékonykodni...
Valóban erőlködnek a megafonos csicskák...:)
#25 nem tudom, te hol voltál akkor, amikor mondjuk csökkentették a rezsicsökkentést, amikor az egekbe inflálódik a forint, vagy amikor kétszer annyiért tudsz megvenni egy kenyeret a boltban, mint egy hónapja:))
fogadni mernék hogy nem vagy budapesti:)
27, hogy jön ide, hogy budapesti vagyok-e? Az vagyok, elég alapos helyismeretem van, ha kételkednél.
Azért az a példa, hogy csökkentették a rezsicsökkentést a várható megszorításra... briliáns elme vagy, barátom.
Orbán Viktor 20 éven keresztül miniszterelnök. Ha 2026-ban is nyer, akkor 2030-ig lesz az, tehát:
24 évig miniszterelnök.
Szerinted ez egy demokratikus országban rendben van?
#20 Orbán röhej volt március 15.-én, összebuszoztatott bértapsolók előtt mondott egy szánalmasan gyenge beszédet! Ez futballnyelven szólva: "Kva gyenge!"
Nem tud a fityfasz összebuszoztatni több embert, mint amit Magyar Péter pár hét alatt. Röhej! Mi van, nincs pénz a kasszában? Nem adnak a kínaiak? Vagy már nincs elég tapsoló suttyó meg nyugger? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!