Magyar Péter ennyire nem érti a humort?
A KonVerzió nevű Facebook-oldal tett közzé egy képet „Messiások egymás közt” címmel, melyen az látható ahogy Magyar Péter kezetfog Márki-Zay Péterrel. A fotó felett a következő vicces mondat olvasható: „Amikor már felmondanál, de még be kell tanítanod az új kollégát, aki a helyedre érkezik”. Magyar úgy látszik nem értékeli a humort, legalábbis a baloldal új Messiásának kommentjéből ez derül ki.
Azt a képet is felteszitek bohócok, amin Szentkirályi Szandrával fogok kezet?” – írta Magyar Péter.
A komment alá Bohár Dániel is fűzött egy megjegyzést a számtalan válasz mellé: „Szerintem ezt a mondatot újra el kellene olvasni. Elnök úr, elfáradt. Itt lenne az ideje kicsit pihenni, nem való a munka magának!”
Aki ebben a helyzetben sem tud lazítani, ehelyett egy durcis dedós módjára viselkedik. A továbbiakban így nehéz lesz.
#3 - Van különbség poén meg propaganda között.
Ha Bohár DÁnielk ott ólálkodott, akkor ez nem egy random poén oldal volt.
Kíváncsiságból megnéztem ezt az oldalt, gondolhattam volna, hogy fiedeszes és elég gagyi mémekkel.
Az egyetlen, ami tényleg poénos ebben, hogy Bohár a munka szót képes leírni egy mondatban. MZP be is árazta ezt a szerencsétlent a múltkor. 😂
Ez egy beszólós humor. Az ilyen humor csak látszatban humor. Valójában komolyan kell venni.
Habár Pohár Dancit nehéz komolyan venni. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!