Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter feltűnése óta...

Magyar Péter feltűnése óta eltelt már pár hónap, hogyan vélekedsz róla?

Figyelt kérdés

Személy szerint az elején nem tudtam hova tenni, így kivártam vele kapcsolatban, mielőtt megbélyegezném.

Az utóbbi időben viszont engem meggyőzött, ahogy néztem a beszédeit egy pozitív kép alakult ki róla és elhiszem, hogy valóban Orbán és Gyurcsány nélkül képzeli el a jövőt.

ápr. 20. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

fidesz fészekből érkezett, közülük való.

a fidesz brancsnak megvannak a maga hányadékságai, de aki előrukkol egy rejtett hangfelvétellel az sunyi, és sunyi is marad.

olyan ő mint az ukrán népnek felépített zelenszki.

érdekes hogy vona is alapított pártot még se volt nagy rajongás és messiásnak tekintve, de úgy néz ki műsor kell a népnek.

ápr. 20. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Figyu itt MárkiZay vagy Magyar egyre megy. Az ellenzéki oldalon ki vannak éhezve az emberek. Ha Semjén, Rogán, Varga (Mihály) lenne detronizálva és partvonalon kívülre téve kegyvesztettként, nekik is elég lenne megvilágosodni hogy "eddig tűrtem de már nem tudok, szembeszállok a hatalommal" ....aztán ugyanezek a az emberek piedesztára emelnék akik MárkiZayt anno illetve Magyart most! Hát nem röhej??!!
ápr. 20. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Ha megvizsgáljuk a fideszből lelépő emberek habitusát, két dolog tűnik fel: empátia,szerénység ez kihalt a fideszes politikusokból. Rájuk a kivagyiság,sértettség,hazugság, mellébeszélés jellemző (Női napszemüveg).

Magyar Péterben is megvannak ezek az exfideszesekre jellemző attitűd, amit nem tudtak kiőlni belőlük.

Egyedül Lázár Jánost láttam emberi módon nyílatkozni Magyar Péterről, ami igazán meglepett. Azt mondta "Nem fogok róla rosszat mondani, és nem is tudok."

ápr. 20. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lázár szerintem próbál majd helyezkedni a jövőben ha Orbán már a levesben lesz.
ápr. 20. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Amúgy Lázár a legnagyobb rafinált az összes közül. Az egész videó alatt mosolygott. Ahogy a főni. Viktorunk is szokott. Számomra átlátszó.
ápr. 22. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!