Egyetértesz azzal, hogy mindenféle támogatást el kéne zárnia az Uniónak Magyarország irányába?
15 - Olyan bájos, amikor a piszkos tolvajok kárognak korrupcióról...
Miért is nem lépünk be az Európai Ügyészségbe?
Mert az egész horda mehetne a börtönbe, Orbán vezetésével!
Abszolút egyetértek. Amíg csak egy centet is ki tud zsarolni Magyarország az uniótól, hatalmon fog maradni a rezsim.
Ha végre tényleg nem kapnak semmit, akkor minden luxus baromságot az adófizetők pénzéből kell majd finanszírozni.
És nem fognak engedni a jóból, amihez az unió szoktatta őket.
Új adók, megszorítások még nagyobb szegénység a kisembereknek: csak így tudnák finanszírozni magukat.
Erre lehet számítani
Ha majd tényleg elég régóta elég éhes, meg szakadt a magyar, ha már a napi pálinkát sem engedheti meg magának, akkor de csakis akkor lehet bármilyen változás Magyarországon.
"15 - Olyan bájos, amikor a piszkos tolvajok kárognak korrupcióról...
Miért is nem lépünk be az Európai Ügyészségbe?
Mert az egész horda mehetne a börtönbe, Orbán vezetésével!" Ahogy írtam én Orbán is meg az EUs szarokat is szívesen látnám börtönben. De biztos Fideszes vagyok még így is mert nem csak Orbánnak akarok rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!