Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter beolvasott Magyar...

Jakab Péter beolvasott Magyar Péternek. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

„Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag! Tudod én 2022-ben, 2018-ban, de még 2014-ben is küzdöttem az Orbán-rendszerrel szemben. Igen, olyan eszközökkel, amelyek éppen rendelkezésemre álltak. Eközben te mit csináltál? Túlárazott közbeszerzéseket írtál alá, részt vettél a NER építésében, asszisztáltál ahhoz, hogy a feleséged közreműködésével lehallgassanak embereket, leépítsék Magyarországon a jogállamiságot, most pedig azt mondod, hogy én cserben hagytam a vidéket, miközben te részt vettél a haverjaiddal együtt a vidék kifosztásában? Álljon már meg a menet!″ – fejtette ki Jakab Péter.

[link]

2024. ápr. 18. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jakab egy dumagép, aki bárki alól kirántja a szőnyeget 2 mondattal, de ennyi a tehetsége.
2024. ápr. 21. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Jakab a nép bohóca vagy udvari bolondja de ezt mindenki tudja.
2024. ápr. 22. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!