Gyurcsány Ferenc és a DK vezetése jelenleg jobban utálja Magyar Pétert és a mozgalmát, mint bármely más ellenzéki erőt?
Nem hiszem.
Mert az egyértelműen Fidesz hez átállt lmp t és mindig is Fideszes fiókpárt mhm et szerintem jobban megvetik.
Dobrev ezért is fogadta el a vitát mp vel, amit mi magyar választók is kíváncsian várunk, mert valljuk be némi kétséget vetett most fel mp, hogy l ukrán orosz háborús kérdést kapva felmondta a moszkovíta narratívát kB úgy, mintha kakadu nyilatkozott volna.
Dobrev-Magyar P. vita?
Nem hoz lázba
Igen.
Az ok pedig egyszerű: Magyar nem ellenzéki.
Baromi nagy pofon ez Gyurcsánynak. Több mint 10 éve kűzd a szavazókért mint disznó a jégen aztán ez a magyar gyerek néhány hónap alatt köröket ver rá támogatottságban.
Neked tetszene kérdező ha ilyen lazán lealáznának ?
#4-nek:
Nyugtával dicsérd a napot. 😉
Majd a választásokkor eldől, hogy mennyi az annyi.
#6-nak:
És?
Nekem két olyan, korábbi fideszes ismerősöm is van, akik a DK-ra fognak szavazni.
Egyszerű pszichológia: a kiugrott fideszes szavazókban nem csak csalódottság van, hanem sértettség is, és dolgozik bennük némi bosszúvágy.
Orbánnal szemben pedig a legnagyobb bosszú az lenne, ha Gyurcsány követné. Szerintem fel is akasztaná magát. 🤣🤣🤣
#8-nak:
Pontosan erről beszéltem.
Te csak Magyarral bosszantod O1G-t, de van akiben nagyobb a düh!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!