Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó politikai húzás volt...

Jó politikai húzás volt Magyar Pétertől, hogy ilyen jelölteket tudott összeállítani, hogy köztük van a millió nézettségű híres tiktok sztárorvos is, a megafonnak nehéz lesz találni róluk valami rosszat?

Figyelt kérdés
Engem megleptek ezek a személyek oké hogy szinte majdnem mindenki ismeretlen arc, de az összes politikus először ismeretlen volt, valóban nagyon intelligens szakmájukban kiválóak, csak sugárzik az intelligencia belőlük, szerintem ezzel ütni fog Magyar főleg Kulja Andrással
ápr. 17. 18:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
#10: Én akkor sem hiszem, hogy csak gátlástalansággal állhatja meg valaki a helyét. Lehet, hogy így van, de én nem hiszem, illetve szeretném nem ezt hinni, tehát részemről hit kérdése.
ápr. 17. 19:48
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Ertem, ez is egy allaspont. Kivulrol inkabb naivitasnak mondanam, de nyilvan nem az en dolgom.
ápr. 17. 19:51
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

#19:32

Te hülye vagy. Látszik, hogy soha nem leszel mérnök vagy orvos. A politológusokkal ellentétben ezek az emberek értenek is valamihez, vagy legalább is egy reál beállítottságú embernek élesebb a logikája mint egy hülye politikusnak. Így a helyzetnek megfelelő jó döntéseket hoznak. Rohadtul szüksége lenne már az országnak hozzá értő kormányzásra és Magyar emberei pont ezt tudhatják.

A fideszes dojcstamásoktól meg "fél a vizsgától" jogászoktól mit vársz? Gyurcsányozni meg brüsszelezni fognak csak, aztán majd jön a pislogás, hogy megint nem kapunk egy fityinget se és nincs fizetése a magyar polgároknak.

ápr. 17. 19:52
 14/30 anonim ***** válasza:
#13: Én valahol értem amit mond, a politika ugyanis nem arról szól, hogy ki lenne a legjobb, hanem hogy ki tudja elhihetni az emberekkel, hogy ő a legjobb és ki tud jó kapcsolatokat kialakítani. Az emberek többsége sajnos érzelmi alapon dönt, nem racionálisan.
ápr. 17. 19:55
 15/30 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem talalt, mert pont mernok vagyok, most csinalom a masodikat. 10 eve dolgozom a szakmaban, mernokokkel. Pont ezert irtam azt, amit. A parom meg orvos. De teljesen lenyegtelen, te valoban nem leszel sem metnok, sem orvos, sem pedig politikus.
ápr. 17. 19:56
 16/30 anonim ***** válasza:
én is mérnök vagyok meg orvos lol hülye fidernyák xDD
ápr. 17. 19:58
 17/30 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy te mernok. Azt sem erted amit irok, meg hogy miert irom. Esetleg egy LOL-os versenyzovel beszelgetunk.
ápr. 17. 20:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

#19:55

Teljesen úgy áll a szénánk hogy a jelenlegi banda eltud bármit is hitetni a brüsszelezéssel meg sorosozással az EP-ben. Azért folyik ellenünk a legtöbb eljárás a tagországok közül... Csak a magyarországi butább réteg hiszi el, hogy gyurcsány minden bajunk forrása, akik vagy nem jutnak internethez vagy nem tudják értelmezni amit elolvasnak. Mint te. Mert te is elhiszed.

ápr. 17. 20:00
 19/30 anonim ***** válasza:
te se vagy :DDD
ápr. 17. 20:01
 20/30 anonim ***** válasza:
A fidernyak az a fidkany belekeverve egy kis ferit?
ápr. 17. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!