Mit lopott el konkrétan Gyurcsány Ferenc?
Őszintén bevallom, nem találtam konkrét ügyet amiben a keze közvetlenül benne lett volna. (Lehet csak rossz helyen kerestem)
Mit lopott el Gyurcsány Ferenc?
Mik voltak az MSZP korrupciós ügyei?
"Őszintén bevallom, nem találtam konkrét ügyet amiben a keze közvetlenül benne lett volna."
Polt Peti te vagy az ? Tudjuk te semmit sem találsz meg.
Már Demisz vezetőként elkezdte lopni az állami vagyont, keress rá az úttörő vagyon átjátszására, pl KISZ székház, Csillebérci úttörő tábor.
Aztán anyós ingyen banki hitelével már újabb állami vagyont " lopott", aztán jött a többi cége, Motim,stb.
Keresd meg, megtalálható a neten!
Hogy örülnénk ma ileyn korrupciónak, hogy 15 millió forint, meg 70 millió, mint Zuschlag.
Matolcsi gyerek meg 14 milliárd forintért vett New Yorkban luxus lakást. :DD
Mai korrupció tekintetében ha a teljes gyurcsányi korrupciót tekintjük akkor még csak morzsák se a mai lopásokhoz viszonyítva.
Akkor tüntikéztek a fél várost szétverve aprópénzért, most meg vagyonokat lopnak el és tapsikolnak hozzá.
Vajon ha ismét hatalom kerülne a kezébe akkor is csak aprópénzt lopna, vagy a fidesz példáján okulva sokkal mélyebben merítene a húsosfazékból ?
A haverjai esetében nincs kétségem hogy több mint 10 év ínség után szemrebbenés nélkül fideszes magasságokban folytatnák a korrupciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!