Egyetértetek Karácsony Gergely kijelentésével, miszerint Budapest köztársaság?
Jó lenne.
Mert a pedofidesz már a pénzérmékről is levetette a köztársaság szót, vagy 10 éve mâr, hogy dögølne meg mind.
Hú, aztaaaa!
Hogy megaszonta ez a Karácsony!
Most már tuti senkit nem fog érdekelni, hogy szart se csinált - bocs, valójában abból sokat csinált, mást nem az elmúlt években mint főpolgármester.
Ja, nem.
"Június 9-én pedig újraválasztjuk Karácsonyt!"
Légyszi ne, én itt születtem, szeretem ezt Várost, de nagyon rosszul irányba tart. Tarlóssal is sok bajom volt, de Gergellyel és csapatával még több. Szakértelem nélküliség, felesleges biciklisávok, pénzszórás, ez jellemzi a mostani vezetőséget. (A jó fizetést nem restek elfogadni...:))
Ne szavazzunk már meg olyat aki nem itt nőt fel... Mit tudhat ő milyen budapestinek lenni.
Úgyis félidőben el fog menni miniszterelnök jelöltnek és magasról sz@@rni fog a munkára és a városra, mert menni fog kampányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!