Az ilyen Fideszeseken sírni vagy röhögni lehet?
A "Kutyapárt" meg sört osztott az Őrsön, az aluljáróban... El is fogadtam, de ettől még nem szavaztam rájuk.
Aki emiatt szavaz valakire, az saját magát minősíti. :( Én inkább sírnék az ilyen embereken.
"ma 18:40"
Ők is osztottak konzervet, étkezési utalványt, krumplit, hagymát, meg itt nálunk narancsot is egyszer...egykutya mindkettő. :(
A Mi Hazánk Mozgalom Kitűzőket osztott csak... Sírni kell azon, hogy valaki egy zsák krumpliért, vagy 500-1000 forintos utalványért adja le a szavazatát! A Világon NINCS ilyen, csak nálunk. :(
Csak nehogy neked is át kelljen élned a liberálkommunisták megszorító, fasiszta, rasszista, szemkilövető, putyinista “demokráciáját”.
Átéltük, te szegény te, kis híján belepusztult az ország.
"ma 18:56"
55 éves vagyok...átéltem.
És "Zsebnáci", ahogy itt neveznek.Vidéki "1 bites" vagyok, aki 2006-ban szinte minden szabadidejében saját költségen felment Budapestre, mert változást akart... De NEM ezt akartam! Hanem szebb jövőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!