Orbán Viktor Izraeli állampolgár?
Figyelt kérdés
Az Iráni támadás után ma azt mondta imádkozik izraelert.ápr. 14. 11:44
21/22 Alex Fly válasza:
@18: ami igen meglepő, lévén hogy Orbán rendszeresen megemlíti, hogy ő gyakorló református és rendszeresen jár a templomba.
És ezt nem befolyásolja az sem, hogy amikor egy zsidó vallási eseményen vesz részt, akkor alkalmazkodik az előírásokhoz -ami teljesen természetes; amikor a szentendrei zsidó múzeumban jártam, hívő keresztényként én is kipát vettem, ami a feltétele volt a belépésnek...
22/22 anonim válasza:
Ilyen zagyvaságokat Posta Imi meg a küldetéstudatú félkegyelmű csoportok híresztelnek videókon , de begyűjtésük után a biróság előtt mindent letagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!