Hogy lehet , hogy ilyen sokan haltak meg covidban ?
Én a kovid alatt levontam a következtetést az emberek kb 2/3 -a komplett hülye, vagy ha finomabban fogalmazok, alapjáraton működik az agya. Megértem, mert gondolkodni energia és meló, az élőlények meg energiabefektetés minimumra törekednek. Vagyis ha van is valami belevert tudáshalmaza, amit elé rakott tekintélyszemélyektől összekapart, akkor is annyira befolyásolható, megvezethető, csordamentalitású ,fától erdőt nem látó és egyben rettentően magabiztos és agresszív is, hogy ezeket az embereket el kell engedni.Vagy van igénye fejlődni,SAJÁT döntéséből, vagy hagyni kell. Had menjenek amerre akarnak.
Aki saját kútfőből nem tud ellemezni átlátni egy helyzetet a befolyt infók alapján az nem értelmes ember csak ilyen bioautomata , nem kell velük foglalkozni se győzködni se magyarázni. Néha megszegem ezt a vállalást, mert azt hiszem van kis remény, én kérek elnézést. Az a baj, hogy vannak olyanok, akik ezt az emberi masszát szintén pontosan átlátják és kegyetlenül ki is használják saját érdekeik szerint.
És ez nem csak kovidra vonatkozik. Politikára gazdaságra,életvezetésre mindenre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!