Magyar Péter miért lenne a Fidesz beépített embere?
Csomószor olvasom, hallom ezt a véleményt, és nem értem, hogy mi lenne benne a jó. A Fidesz Magyar Péter fellépéséig olyan atom stabilan állt, hogy lehetségesnek sem tűnt, hogy elveszítsék még a 2/3-ot sem. Most fel lett kavarva a pisimeleg állóvíz. Nem azt mondom, hogy valószínű, de MP fellépéséig 0% esélye volt az ellenzéknek, így a választásokig azt mondom így saccra, hogy 5-10% lehetőség lehet rá, hogy a Fidesz elveszítse a többséget a parlamentben.
Persze azt értem, ha MP végül direkt a Fidesz kezére játszik, akkor a Fidesz nyer majd, de most akkor ez minek kéne nekik? Minek kéne nekik a színjáték, mikor amúgy is beton biztosan álltak a csúcson.
(Plusz szerintem a kormánympropaganda kapkodásán is látszik, hogy váratlan ez nekik is.)
Szóval, aki szerint ő a Fidesz érdekében jár el, az mondja már el miért gondolja így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!