Óriás háztartási hiányt hogy fogja az állam potolni?
#12 Még el is gondolkodnék a tippeden ha nem játszotta volna el az ellenzéki propaganda média ugyanezt az előző választásokat megelőzően is, hogy telekiabálják az országot a hatalmas államháztartási hiánnyal, aztán amikor az éves hiány valós mértéke kerül ki akkor már szépen hallgatnak, mert az messze nem olyan adat volt mint amit az év közi rendes folyamatok csúcspontján láttattak.
Kb. olyan ez a propagandára költött pénz mese, mintha azt hinnéd, hogy azért kerül sokba egy autó mert a cégek sokat költenek reklámra és nem azért mert sokba kerül a gyártása meg fejlesztése.
A: Egyrészt maga a Fidesz is beismerte a hiányt, és át is írták az idei célgazdaságot.
B: Ezzel a reklámosdival nem tudom véletlenül-e, de teljesen fején találtad a szöget. Nem az autóknál jön ki a legeklatánsabban, de rengeteg márkánál pont hogy a reklámot fizeted ki. Pl. egy palack malac kóla előállítása baromira nem 1000Ft mínusz a haszon. Csak hogy a reklámra költött milliókat, milliárdokat is vissza kell hozzák. És hidd el, ha a gyártási költés és az eladási ár között nekik csak 20-30Ft lenne, akkor nem térülne meg.
#16 A lényeget nem akarod megérteni és ezek szerint tévedtem, te elhiszed hogy egy autó reklám miatt olyan drága.
Nagyon nem ugyanaz ha a költségek 0,05%-a a reklám, meg ha 30%-a.
#18 De értem. Egyrészt azt is értem, hogy te nem tudsz sértegetés nélkül írni, miközben én végig normálisan írtam neked.
Másrészt azt is értem, hogy szerinted az államháztartási hiány egy kacsa, amit az ellenzék talált ki, csak ezzel az a bökkenő, hogy a Fidesz maga is tud a problémáról, és át is írták a terveiket.
Harmadrészt azt is értem, hogy bedobtál ide az autós példáddal kapcsolatban két fals számot. De ja, ahogy én is írtam, az autóban kevesebb a reklámköltség arányosan, de bőven nem elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!