Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Óriás háztartási hiányt hogy...

Óriás háztartási hiányt hogy fogja az állam potolni?

Figyelt kérdés
ápr. 11. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
A pedofidesz elherdálta az országot. Olyan jól teljesítettek mint még egy kormány sem a magyar történelemben. :(
ápr. 11. 19:34
 12/18 Lord Gauldoth ***** válasza:
Ha tippelnem kéne, most megpróbálják a szőnyeg alá söpörni. Ha a választásokig nem is lehet, a Magyar Péter ügyet rendeznék előbb. Pláne, hogy oda most öntik be a pénzt a propagandába, hogy hatalmon maradjanak. Ha esetleg azt sikerrel leküzdenék (bár ne így lenne), akkor jönnek majd megszorítások újra. De tuti olyan formában, ahogy korábban. Mint pl, amikor a bankokra vetettek ki adót. Amit persze a bankok így vagy úgy velünk fizettetnek ki, de ők nem az embereket, hanem a nagy cégeket adóztatják. Ilyesmikre számítanék most is.
ápr. 11. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

#12 Még el is gondolkodnék a tippeden ha nem játszotta volna el az ellenzéki propaganda média ugyanezt az előző választásokat megelőzően is, hogy telekiabálják az országot a hatalmas államháztartási hiánnyal, aztán amikor az éves hiány valós mértéke kerül ki akkor már szépen hallgatnak, mert az messze nem olyan adat volt mint amit az év közi rendes folyamatok csúcspontján láttattak.

Kb. olyan ez a propagandára költött pénz mese, mintha azt hinnéd, hogy azért kerül sokba egy autó mert a cégek sokat költenek reklámra és nem azért mert sokba kerül a gyártása meg fejlesztése.

ápr. 11. 23:07
 14/18 Lord Gauldoth ***** válasza:

A: Egyrészt maga a Fidesz is beismerte a hiányt, és át is írták az idei célgazdaságot.

B: Ezzel a reklámosdival nem tudom véletlenül-e, de teljesen fején találtad a szöget. Nem az autóknál jön ki a legeklatánsabban, de rengeteg márkánál pont hogy a reklámot fizeted ki. Pl. egy palack malac kóla előállítása baromira nem 1000Ft mínusz a haszon. Csak hogy a reklámra költött milliókat, milliárdokat is vissza kell hozzák. És hidd el, ha a gyártási költés és az eladási ár között nekik csak 20-30Ft lenne, akkor nem térülne meg.

ápr. 12. 09:46
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Nem véletlenül az autókat hoztam fel példának, hanem mert reméltem, hogy annyit azért ért aki olvassa, hogy az autó az nem azonos a kólával amit egyszer kitaláltak és örökké azonos recept szerint csak le kell gyártani. Látom még sem tudja ezt mindenki.
ápr. 12. 13:47
 16/18 Lord Gauldoth ***** válasza:
Azért tévedsz, ha abban nincs benne a reklámok értéke. Mindenben ott van.
ápr. 12. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 A lényeget nem akarod megérteni és ezek szerint tévedtem, te elhiszed hogy egy autó reklám miatt olyan drága.

Nagyon nem ugyanaz ha a költségek 0,05%-a a reklám, meg ha 30%-a.

ápr. 13. 08:28
 18/18 Lord Gauldoth ***** válasza:

#18 De értem. Egyrészt azt is értem, hogy te nem tudsz sértegetés nélkül írni, miközben én végig normálisan írtam neked.

Másrészt azt is értem, hogy szerinted az államháztartási hiány egy kacsa, amit az ellenzék talált ki, csak ezzel az a bökkenő, hogy a Fidesz maga is tud a problémáról, és át is írták a terveiket.

[link]

Harmadrészt azt is értem, hogy bedobtál ide az autós példáddal kapcsolatban két fals számot. De ja, ahogy én is írtam, az autóban kevesebb a reklámköltség arányosan, de bőven nem elhanyagolható.

ápr. 13. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!