Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter, vagy Magyar...

Márki-Zay Péter, vagy Magyar Péter a nagyobb politikai kaliber?

Figyelt kérdés
Tudom, kevés még az eltelt idő, de érdekelnének a válaszaitok.

ápr. 11. 16:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
A lepontozások nagyon jól igazolják, hogy tökéletesen működik magyar Péter demagóg stratégiája. Milyen jó lenne, ha felébrednétek, de nyilván több évtized demagógia után már nehéz. Engem ez elszomorít, ti meg kiröhögtöm, szeretném én, hogy ne legyen igazam, csak sajnos ez így van. Hihetetlen, hogy csak néhány ember veszi észre. (10-es voltam, aki pedig Magyar Péterre vagy a Fideszre szavasz, tovább döngöli a sárba az országot)
ápr. 11. 18:29
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

5-ös mit hozott össze? Azon kívül, hogy demagóg szöveggel megmozgatott tömegeket, akik egy Messiásra éheztek?

Igen, ez valóban tehetségre utal, kiváló demagóg diktátor lenne belőle is, mint a főnökéből. Egyéb érdemi dolog, amit összehozott?

ápr. 11. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
11 Szerinted a jelen ellenzék fogja kihúzni az országot a sárból? Mert ha ők a reménység, akkor tényleg elvesztünk.
ápr. 11. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
13. Nem mondtam ilyesmit. Sajnos számottevő erő nincs az ellenzékben. Az egész egy trutyi. Csak elkeserítő, hogy egy ilyen cirkuszra még mindig ugrik a nép - bár tényleg annyira kellett egy pozitív, új vezéralak már, hogy csak valakinek a megfelelő időben a megfelelő helyen kellett lennie. Sajnos ezt Magyar Péter kiválóan felismerte és kihasználta.
ápr. 11. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Jézus Krisztus azt mondja Simon Péternek: "Te vagy a kő, amelyre az egyházat építem" (Máté 16:18)

Magyar Péter sikeréhez nagyban hozzájárult az elődök Péterjei. Kezdjük sorrendben. Juhász Péter, Jakab Péter, Marky Zay Péter.

Mindegyik egyre erősebb perkkel rendelkezett. Juhász Péternél élesítették először a feketekampányt. Jakab Péter első forradalmi felszólalása a parlamentben, és minden felszólalásában az igazat mondta. Márky Zay Péter a feketekampányok mellett rossz taktikai játékba rángatták bele azzal, hogy Gyurcsánnyal szövetkezett.

Ők Péterek fontosak voltak, hogy a propaganda elveszítse teljes hitelét.

ápr. 11. 18:52
 16/21 anonim ***** válasza:
37%
Jól van, akkor maradjatok birkák, ha ezt élvezitek, tessék, pontozzátok le ezt is és menjen a nyáj szavazni az új demagóg vezérre, ez való a magyar népnek.
ápr. 11. 19:53
 17/21 anonim ***** válasza:

#14 Tévedésben vagy! Mi nem várunk messiást. A Fideszesek gondoljak 14 évnyi Orbán Viktor után hogy a miniszterelnök-nek egy mindenhez (is) értő messiásnak kell lennie, aki egyszemélyben átlát mindent a gazdaságtól a geopolitikán át a kultúráig, mindent.

Mi csak a Fideszt szeretnénk leváltani, hogy végre megtisztuljon a közélet és a politika végre ne csak a sárdobálásról szóljon. Ennek eselyt kell adni!

Lehet szeretni nem szeretni Magyar Pétert (én sem vagyok különösebben oda érte), de ha jelenleg csak ő képes változást hozni akkor ez van. Mi támogatni fogjuk.

ápr. 13. 17:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17. De miért gondolod, hogy hoz változást? Egyáltalán nem hoz semmit. Én erre értettem a Messiás-várást. Nem ő az, aki erre képes. Senki erre jelentős összefogás és támogatás nélkül nem képes. Erre mondtam, hogy a legtöbben beveszik a műsorát - nem lenne szabad támogatni, csak minden rosszabb lesz. De sajnos jól csinálja, azt meg kell hagyni.
ápr. 13. 17:13
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

"De miért gondolod, hogy hoz változást? "

Azért mert erre hatalmazzuk fel és ezt ő is jól tudja. Ha nem tenné meg és ugyanazt csinálná, talán 3szor akkora tömeg fogja követelni a lemondását mint amennyien ott voltak a tüntetésén.

"Nem ő az, aki erre képes. "

Neki az a dolga hogy a Fidesz 2/3-át lebontsa és akkor az ellenzékkel együtt meg lehetne szavazni Pl egy alkotmány módosítást.

"csak minden rosszabb lesz."

Ezt nem tudhatjuk! Ezért mondom hogy egy esélyt mindenképp megerdemel.

ápr. 13. 17:44
 20/21 anonim ***** válasza:

"Neki az a dolga hogy a Fidesz 2/3-át lebontsa"

Mivel?

Nincs mögötte semmi és senki, üres frázisokat puffogtat, nem mond semmit, ami mögött tartalom lenne.

Nem véletlen - aki a Fideszt igazán zavarja, azt eltüntetik a porondról - vagy kinyírják politikailag, vagy konkrétan.

Ő nem zavarja őket, mert semmit nem árt igazán, pláne simán lehet, hogy maga a Fidesz küldte trójai falónak.

"3szor akkora tömeg fogja követelni a lemondását "

Magyarországon régóta nem követel senki semmit. Az ő tüntetése sem volt semmi különös - sajnos.

ápr. 13. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!