Donáth Anna alaposan helyrerakta Magyar Pétert. Szerinte a Magyar támogatói rosszabbak mint a DK legagresszívebb „harci nyugdíjasai”. Vélemény?
Pedig érthető.
Küldte, jött, csinálja azt, amit mondott neki. Nagy léggömböt fúj fel, aztán leereszti. Ezzel sok embert vezet félre. És ez jó annak, aki küldte.
11, igen, nekem is az a bajom ezzel, hogy a kegyelmi ügyről, már senki sem beszél, arról sem beszél senki, hogy tele van a párt náci leszámrazottakkal, mint, ahogy a költségvetés és a gazdaság, vagy az eü, vagy az oktatás állapotáról sem beszél már senki. Nem beszél senki a népszámlálás eredményeiről, vagy az akksi gyárak körüli balhékról, vagy, hogy nyiltan orosz érdekeknek megfelelően politizáló politikusokról derült ki, hogy akár a ruszkik is pénzelhetik őket...
Arról beszélünk, hogy ki vert meg, kit (és még ebben sem az állambiztonsági felelőségről).
"11, igen, nekem is az a bajom ezzel, hogy a kegyelmi ügyről, már senki sem beszél, arról sem beszél senki, hogy tele van a párt náci leszámrazottakkal, mint, ahogy a költségvetés és a gazdaság, vagy az eü, vagy az oktatás állapotáról sem beszél már senki. Nem beszél senki a népszámlálás eredményeiről, vagy az akksi gyárak körüli balhékról, vagy, hogy nyiltan orosz érdekeknek megfelelően politizáló politikusokról derült ki, hogy akár a ruszkik is pénzelhetik őket..." - A fidesz eddig se beszélt a valós problémákról soha. Ezért kell leváltani őket
Amúgy az én szememben a saját népét leraboló állandóan hazudozó gerinctelen banda azok állatok, és az őket elvtelen módon kiszolgáló gazemberek is állatok. Nem vagyok hajlandó ezeket a férgeket emberi módon kezelni
Valahol itt a magyarázat arra, miért nem tudják leváltani a Fideszt. Megjelenik egy új ellenzéki politikus, aki tüntetéseken tömegeket tud maga mögé állítani. A többi ellenzéki pártvezető pedig, ahelyett, hogy meglátná benne a lehetőséget, hogy talán ő képes lesz arra, amire ők eddig nem voltak, rögtön a hibákat kezdi keresni benne, nehogy az a kevéske szavazójuk átmenjen Magyar Péter pártjához.
Ahonnan szavazókat kéne szerezni, azok az otthon levő, kiábrándult emberek. Nagyon sokan vannak, lenne merítési lehetőség.
"Megjelenik egy új ellenzéki politikus, ... "
Mitől ellenzéki ez az ember?
Megjelent? Nem tudható, hogy honnan jött?
Vajon miért jött? Mondta neki, hogy jöjjön?
Új?
Hány éve tölt be jól fizető politikai állásokat a NER-ben?
Most szidni kezdi azt, amit eddig ő csinált? Mennyire hiteles egy ilyen ember?
Hangfelvételeket készített a feleségével folytatott beszélgetésekről. Ez (is) rendben van?
Ha átáll az ellenkezőoldalra, akkor a sor elejére áll?
Hogy döntötte el, hogy odaáll? Ki segítette oda?
...
Nem érzel hitelességi problémákat?
"Mitől ellenzéki ez az ember?"
Izé... állhatsz a kormány pártján, vagy le akarhatod őket cserélni egy másikra. Utóbbi esetben ellenzéki vagy. Akár NER-ember voltál, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!